Kuburović: Nadležni da hitno procesuiraju odgovorne za kršenje javnog reda i mira

Ostavite komentar


  1. A Savamala, Jovanjica, Krušik i ……, ima toga još do ovog nasilja!

  2. Ona nije više ministarka pravde jer je vladi istekao mandat – Ustav Srbije član 128, stavovi 1 i 4.
    Reč je, dakle, o tehničkoj vladi koja funkcioniše izvan svog mandata, jer neko formalno mora da vodi državu do izbora nove vlade, a pri tom da – po Ustavu – obavlja samo poslove određene zakonom.
    Ona, prema tome, može da „osudi“ nešto i „zatraži“ nešto samo kao funkcionerka vučićeve partije i obična građanka, ne kao ministarka.
    Ako već neko želi da njenoj izjavi da na značaju (koji formalno nema), ona može da bude samo bivša ministarka pravde.
    Suprotno postupanje i titulisanje ove, u svakom pogledu, minorne figure, nije u skladu sa Ustavom. Baš kao što ništa što rade vučić i njegova tzv. partija, nije u skladu sa Ustavom.

  3. Marioneti zategniti upravljački konci! Drugih ugrožavanja poslednjih meseci nije bilo?

  4. ….Narod se stvarno spontano okupio na ulici da izrazi nezadovoljstvo. Tampon zona izmedju naroda i policije na stepeništu ispred skupštine su navijači. Policija mirno stoji, bez provokacija. Navijači sa kraćim dužim pauzama pokušavaju na silu da izazovu incidente sa policijom. Policija ne reaguje na više napada. Navijačima prilaze agenti iz službe OPA, kao gradjani mešaju se sa njima, podižu tenziju. Policija baca prvih 5 suzavaca. Agenti iz OPA ( odeljenje za posebne akcije MUP-a, posebno obučeni u nastavnom centru Makiš za takve akcije i izazivanje haosa) kao gradjni napadaju kolege. Policija pod maskama reaguje kao prema gradjanima, pod maskom i vizirima ni rodjenog brata ne mozes prepoznati. Nastaje haos…

  5. Bolje brini da muz dobije jos neki tender ili si mislila da bi trebalo batinasi da se zatvore

  6. Oni koji „upadaju“ u Skupstinu,kao i oni koji napadaju policiju su Vucicevi provokatori da bi policija imala odresene ruke u krvavom obracunu sa narodom.

  7. Sta ti ministarka radi muz, idu programi a? Ne brini ima jos para u budzetu, ima se jos sta iscediti za neko programce.

  8. Laziranje izbora i nepravilnosti na izborima se podrazumevaju kao dozvoljene, jos od 1945.

  9. Eneee ova se pojavila. Zar nije na porodiljskom? Tvoje „ministarke“ nisu više in.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.