Kuburović: Najviše prljavog novca ide u nepokretnosti, značajna uloga javnih beležnika

Ostavite komentar


  1. Javni beležnici su neuki službenici sns, koji zapošlajavju pravnike i bivđšem sudije da im rade posao, a oni, beležnici, od mesečne zarade imaju obnavezu da doniraju polovinu za sns koja ih je postavila na ta mesta. To svi znaju i to nije nikakva tajna. Kao što je poznato da su upravo i uvedeni da bi uzeli deo posla advokatima, kao izvor prihoda sns, sve su to usopešno pre njih radili i sudovi i advokati. Čist partijski harač! A što se tiče prljavog novca, pa zato i služe sns notari da prikrivaju njegovo oplasiranje kad ga uklažuu vučićevi ljudi. Ova jadna kuburovič je neznalica koja za malo para služi vučiću.

    1. U mom gradu ima tri javna beležnika. Za dvoje od njih mogu da tvrdim da nisu članovi SNS-a, naprotiv. Treći se politički ne izjašnjava. Ni jedno od njih troje nisu bili sudije, čak su dvoje bili advokati. Prema tome lupaš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.