Kuburović: Sa Bramercom nisam razgovarala o izručenju radikala

Ostavite komentar


  1. A trebali ste gosp.Kuburović i o njihovom izručenju, šteta je da trunu u našim zatvorima kad je tamo lepše i sa više prava za osuđenike , uostalom za njih je Ševeningen kao Lepoglava za komuniste pre 2 sv.rata, naprosto edukacija.Evo njihov tzv.vojvoda kako se učen vratio sa sl.puta u Holandiji, on je toliko opamećen došao da je jedini u Evropi koji je osuđenik za teška kr.dela a poslanik, to je čudo kako se opametio tamo.

  2. Verujem da nisi. Zato što razgovor podrazumeva učešće dve ravnopravne strane i razmenu mišljenja. A ovde to svakako nije bio slučaj. Iz sledećih razloga: 1 – ti nemaš svoje mišljenhe 2 – i da ga imaš, Bramerca to ne zanima 3 – nije on došao da diskutuje sa tobon, već da to ispriča šta ima, okrene se i ode. Ti si u to razgovoru najviše mogla da klimaš glavom. I da se keziš, kao što uvek radiš (ako ništa drugo, bar prestani to da radiš kad govoriš o ozbiljnim stvarima – sećam se kad je bila frka oko izručenja onog Kurda u Tursku – pričaš o sudbini čoveka za koga su UN pretpostavile da će tamo biti mučen, a nabacila osmeh od uva do uva… degutantno)

  3. Pazi paradoks!Dolazi prvi čovek Haškog suda u Srbiju gde postoji problem sa dvoje radikala,sastaje se ministarkom pravde i razgovaraju o „uzgoju cveća u veštačkim uslovima“! Aj neka neko pogleda gde se zakopčavamo…

  4. A o čemu si ti mukice jadna sa njim razgovarala?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.