Kuda dalje sa Zapadnim Balkanom?

Ostavite komentar


  1. “ …. Srbija i Francuska imaju kritičan odnos prema ulozi Vašingtona i Berlina i smatraju da su hrišćanski bedem u borbi protiv terorizma, izjavio je Galeti …“
    Pitam se, … gde je bio Galeti, kada je ta Francuska, sa svojim americkim kolonizatorima bombardovala putnicke vozove po klisurama u Srbiji i bacala grafitne bombe po trafo stanicama srpskim domacicama koje nisu zelele da zive u novostvorenim siptarskim i bosanskim ‘Dzmahirijama’?!?!

  2. U Severnoj Koreji,mislim Srbiji opet se vrši sajber napada na sajt N1,toliko o budućnosti Srbije ka EU.

  3. Daleko je Srbija od svake pomisli da se ukljuci u EU. Ne zavisi to od nje niti vi to zelite bar ova sadasnja vlast. Sa projektom naseljavanja Kineza i prijateljskih odnosa, odnosno simpatijama, prema S. Koreji, Iranu i drugim totalitarnim rezimima u svetu kao i katastrofalnim stanjem unutar Srbije i sve vise okretanje ka drugima van Evrope uz totalno nedefinisan i haotican odnos prema susedima, kao i stalno vracanje na period devedesetih, sanse su gotovo nikakve. S obzrom na najnovije zaostravanje odnosa sa bivsim republikama propale komunisticke, totalitarne, jednopartijske Jugoslavije tesko je govoriti o bilo kakvom priblizavanju ka EU. Nije tesko predvideti kakva nas neizvesna buducnost ocekuje sa nesmanjenim intenzitetom odlaska gradana Srbije put EU, gde vec zivi preko milion srpskih gradjana, dok se Srbija sve vise naseljava migrantima iz Azije i Afrike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.