Kurti će pre na izbore nego da prepusti mesto premijera

Nastavlja se neizvesnost oko formiranja nove kosovske vlade

Ostavite komentar


  1. Kosovo nije priznata drzava pa pisite tzv.kosovski premijer,a vise nemaju ni vecinu u UN.Time navikavate narod na nesto sto nije istina,a to je u suprotnisti sa demokratskim principima.

  2. Narod ti je na izborima dao podrsku na osnovu obecanja, covek se drzi za ,,rec,,. Nemoj da popustas odrzi rec ,pa i po ceni novih izbora. Na sceni je ,,dil,, Vucica i Mustafe.

  3. Vrlo lako Aljbin Kurti moze izvisiti kao prosli put. Ali se nadam da ce shvatiti poruku da bez Srpske Liste (vec je bio u koliciji da SL u Pristini) me moze formirati vladu sa komotnom vecinom. Velika mu je greska sto je ponistavanjem preko 3.500 glasova nas interno raseljenih lica prakticno uveo u parliament starog mesetara Pacolija i sebi oduzeo sest poslanickih mesta.
    Dakle, udruzi se sa Srpskom Listom i tako progutaj Djindjicevu zabu i me dozvoli da ti se velika pobeda i pobeda SL izjalove.
    Na sledecim izborima ako ih bude saradnja sa SL ce biti neminovna jer ce osvojiti preko 100.000 glasova i potisnuti baciti na smetliste istorije sve stranke osim Samopredeljenja, LDK i DPK.

  4. Nemoj da popustas, drzi do rec, gradjani ti dali podrsku za ono sto si im obecao. Covek se drzi za rec. Na sceni je sada ,,dil ,, izmedju Vucica i Mustafe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.