Kurti i Kosnet razgovarali o unapređenju dijaloga sa Srbijom i borbi protiv korupcije

Ostavite komentar


  1. Ne.sumnjam.da ce.list Danas od ovog Veliko Albanca napraviti junaka o Dalaj Lamu.Odmah znam da to nije srpski interes

    1. Moram da priznam da je bio moj favorite iz jedinog razloga sto nije okrvavio ruke (nije ni mogao jer je robijao u pozarevackom zatvoru) i sto je kao i ja Amere smatrao okupatorima. Znam njega i njegovu prelepu sestru jos dok su imali pop sastav i pevali pesme na srpskom. Njegova sestra je cak na centralnoj proslavi dana mladosti na pristinskom stadionu predavala Titovu stafetu u ime kosmetske omladine. Kao politicar saradjivao je sa njemu sada tako mrskom SL i osvojio vlast u Pristini. Kao muzicar, tvrdi pazar suocen sa cinjenicom da je Srpska Lista postala „Drzava“ jer je za samo dve godine duplirala broj glasaca i sa 6,64% glasova mogla komotno osvojiti svih deset mesta i da nisu rezervisani za Srbe. Na sledecim izborima ce Srpska Lista sa preko 100.000 glasova imati 21 mandat i tada ce se tek znati koliko su Srbi na KiM mocni. Pa see lako moze desiti da predsednik Republike Kosovo bude Srbin.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.