Kurti: Ne smemo da odugovlačimo sa pregovorima, recipriocitet princip zdravih odnosa

Ostavite komentar


  1. Kosovo je lažna država već 12 g. Kosovo i Metohija je srpska južna pokrajina trenutno okupirana od strane velikoalbanskih terorista. To treba da bude polazna tačka za pregovore a krajna tačka široka autonomija u okviru Srbije. Ako neko od naših pregovarača nema kapacitet i jačinu da izdrži sve pritiske i da pregovore uspešno po nas privede kraju onda neka ne ulazi u to kolo.

    1. Kreni i oslobodi je ako smeš.U Kosovu živi 95% Albanaca i mi ne želimo nikad da vaša čizma gazi u Republiku Kosovu.Dosta je bio ubijanja,maltretiranja i biti građani drugog reda.

    2. @Đorđe…I koliko srpskih policajaca,vojnika,carinika,graničara,poreznika,sudija…ima u toj „južnoj srpskoj pokrajini“?Ko je okupirao Kosovo,Albanci koji tamo žive?! Ko dobija pomoć iz srpskog budžeta,samo socijalno ugroženi Srbi ali ne i Albanci koji su,teoretski po Ustavu,isto građani Srbije!

    3. @Đorđe..“Okupator“ je neko ko dođe sa strane a ne narod koji tamo živi. Zar je „okupator“ jedna vojna USA baza Bondstil,UN-ov KFOR,kosovski Albanci?Onda neka Srbija proglasi vanredno,ratno stanje,označi okupatora,izvede mobilizaciju ratno sposobnog građanstva,profesionalne vojske,i krene u oslobađanje „okupiranog“!

  2. Ne moze da postoji reciprocitet izmedju medjunarodno priznate drzave, clanice svih medjunarodnih organizacija i medjunardno nepriznatog i spornog protektorata nesposbnog da se uclani u te iste medjunarodne organizacije. Izbori su prosli i Kurti bi trebao da preskoci tu jeftinu spiku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.