Kurti razočaran dijalogom u Briselu: Za šta je optužio Lajčaka?

Ostavite komentar


  1. Posle ovih otuzbi nadam se da ce lajcek imati jasniju sliku o Kurtijevim izjavavma i delovanjem

  2. Kakva je lažovcina ovaj Kurti. Svi znamo da je Kurti taj koji je minirao pregovore u Briselu, čak su i zvaničnici EU to potvrdili.

  3. Kurti razocaran? Ne znam sta se on razocarao kada su pregovori propali bas onako kako je njemu odgovaralo.

  4. Kurti je predlozio ono sto njima odgovara a to je da Kosovo bude nazivsno i da se Srbi ne pitaju nista vec samo da sve prihvate, ali to nece biti tok pregovora.

  5. Srbija se bori za svoja prava i ono sto je po potpisanom sporazumu dogovoreno, ne krsi kao Kurti koji se niceg ne pridrzava.

  6. Pokazao je Kurti dobro, svojim delima, kuda njegova lažna država ide ali ta zamisao mu neće uspeti.

  7. Drago mi je sto konacno Srbija ima vecu podrsku sa zapada, sli mi nije drago sto to nikako ne utice na dijalog Beograda i Pristine, odnosno sto Kurti ne trpi nikakve posledice za nepostovanje sporazuma i maltretiranje Srba na KiM.

  8. Za rubriku verovali ili ne, Kurti optuzio Lajcaka, nakon sto je EU prozvala Kurtija. Ko bi rekao da ce doci vreme kada necemo bas za sve biti dezurni krivci. Inace kada te EU ili SAD javno kritikuje, a do tada te je zapad bezrezervno podrzavao u svakoj svinjariji, onda valjda govori koliko je i njima prekipelo. Na zalost, osim ljutnje, nece biti drugih posledica po Kosovo, jer to je ipak njihov projekat, neuspeo, ali ipak njihov.

  9. Činjenica da je Vučić prihvatio dokument i predlog EU, dok je Kurtijeva delegacija odbila, pokazuje razlike u stavovima i pristupima u dijalogu.

  10. Dijalog i pregovori treba da budu temeljeni na uzajamnom razumevanju i traganju za zajedničkim rešenjima.

  11. @Tina
    Vidim da si naivna kao dete u obdanistu.Dno,dna je vucko kriminalac i on se bori samo za svoj interes i one koji ga podrzavaju,i onda sam i tebe razumeo.Osobe koje nemaju svoje JA,sa njima nije ni vredno diskutovati.Za jedan sendvic i transport gde ti gazda kaze da odes,uvek si spremna.

  12. Како изгледа политика када је води фрустриранко (вероватно злостављан у детињству – па пројектује своје приватне трауме из прошлости на садашње време и садашње околности) из дивљег племена.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.