Kurti: Srbija se ponaša kao „mala Rusija“, ne želi u NATO i EU, već želi da destabilizuje Kosovo

Ostavite komentar


  1. Докле смо дошли, да Курти помиње убиство српског свата у Сарајеву од стране муслимана, и окреће то на своју воденицу.
    |

  2. Ne Srbija, nego trenutna vlast u Srbiji. Srbija je potpuno drugo u odnosu na vlast i ljude koji su u politici.

  3. Kosovo je „oteto“kao sto je „oteto““dete od majke i dato na staranje zato sto majka nije u stanju da se o njemu stara.U nasem slucaju,majka je Milosevicev rezim cije udarne pesnice su bili radikali i SPS.

  4. za Branislava bilo bi da nam objasni razliku između NE priznavanja nezavisnosti, tj. otuđenja Kosova od strane vlade Srbije i stava gotovo celokupnog srpskog stanovništva koje živi u Srbiji i delom na Kosovu, da ne pominjem i one rasute po svetu.

  5. @Sergije Miletic
    Autosovinizam je poremecaj a ne vrlina. Nego, sta kazes na ponasanje Albanaca zadnjih dvadesetak godina a narocito zadnjih godina na severu Kosova, cenis da takvo njihovo ponasanje zavredjuje da vladaju severom i Srbima ili treba da im se oduzme „starateljstvo“?

  6. SREMAC
    KAKO DA VRATI OTETO KAD NESTO NIJE TVOJE NE RAZUMIJEM POENTU ! ? ZASTO NECETE DA SE SUOCITE SA REALNOST DA KOSOVO JE DRZAVA.
    1912 KOSOVO JE BILO UZETO SILOM CITAJ MALO ISTORIJU PRAVILNO NE ONU KOJU JE SAGRADJENO SA MITOVIMA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.