Kurti: Takse na robu biće zamenjene reciprocitetnim merama

Ostavite komentar


    1. Kao prvo u pristini se oseca kao kod svoje kuce jer to i jeste.Drugo n1 je jedina televizija koja informise gradjane.Sta trazis ovde botu za tebe je pink,hepi gledaj felacio i uzivaj .Pojedi sendvic

      1. Borise sa tvojim polupismenošćurazumljivo da gledaš N1…

    2. Gledam i slušamm Vučića na Upitniku i gledam i sulušam Kurtija na N1. Vučić, beži i od ono malo konkretnih pitanja u nekakvu retoriku, nepismenu, mucavu, kontradiktornu, tobože uvredljivu prema „150“ od Obradovića dovedenih nekih studenaya, koji studiraju po 15 godina i kratkim pantalonama, dok je on završio sa najboljim mogućim ocenama, …… Na drugoj strani Kurti, na srpskom jeziku, konkretan u odgovorima, bez bežanja, ne zapetljavajući se i bežeći u nabuloze, …… ukratko gospodin. To što se nama ne dopadaju njegovi pogledi na stanje na Kosmetu,, to je naš problem! Mene više brine, šta će izaći pregovori kada mu sa druge syrane sedne ovaj fantast. Obrisaće patos Kurti sa njim! Moj utisak!

  1. Albine, uhvati tvog Acu, neka ti za pocetak ‘skroz zaboravi’ onaj ZSO, koji ste sa njim onako lepo potpisali u Briselu pre tri godine.
    To zaboravljanje mu za sada odlicno ide, zato ga podrzite u tome, … pa cete opet sa njim imati prilike da ‘pregovarate’ o tome, … i tako sledecih 3000 godina, sa sve tapsanjem po ramenu sa Zapada … ?!

  2. Ovaj Kurti stvarno nije pri zdravoj pameti… Polako nateraće ga gazde da povuče takse…

    1. Da li je on pri zdravoj pameti ili ne, ja ne znam. Ali iz onoga šta i kako on govori vidim da je dobrano instruisan od Palmera politički i Grenela ekonomski.

  3. Izgleda da nema dila kao dosada sa Aljbinom? Šta kaže bata Gaša? Džaba vikali Aco srbine? Eh, šta ćeš

  4. Prvi utisak je da se radi o inteligentnom čoveku i kulturnom čoveku. Očekujem uspešne pregovore, okončanje neprijateljstva i procvat saradnje i prijateljstva.

    1. Moj prvi utisak je da ovom čoveku ni jedan političar sa srbne strane nije ni prineti.

    2. Tomislave ti mora da si Hrtav kada tako pričaš.Inteligentan i kulturan koji se lepo bavio svime onime što je škodilo Srbima,robijao kao zločinac…pa ti nisi normalan,vodi ga kuči bre…

    1. Da sam na tvoje mesto bi poceo da se plasim ako izadze tvoje ocekivanje jer sve sto smo sanjali smo ostvorili … TAKO DA … !!!

      1. Sta ste to ostvarili? Tu tvorevinu niste legalizovali iako ste lupetali kako ulazite u UN sest meseci posle samoproglasenja „nezavisnosti“. Niste sposobni da se uclanite ni ujednu medjunarodnu organizaciju. Zadnji ste u svemu u Evropi, sanjali ste da cete otcepiti i deo Makedonije pa ni od toga nista, ta „drzava“ vam je u raspadu i odrzavaju je samo sponzori… Ali nema veze, mozete da masete zastavama i da se slikate sa albanskom zastavom kad god hocete, malo li je. Btw. takav optimista i fantast kao ti je garant bio i tvoj deda kada je mislio da ce nacisticko otcepljenje Kosova za vreme II svestkog rata biti za sva vremena, a kad’ ono…

    2. A, ti počni još od sada, da ne bude kasno, da sanjaš neki kreativniji i korisniji posao od ovog piskaranja besmislenih i nesuvislih tzv komentara jer će uskoro biti prošlost.

  5. Kao prvo ne postoji reciprocitet u drzavnosti te ga se samim tim ne moze imati ni u drugim oblastima. Ta tvorevina na Kosovu nije drzava, nije clanica UN-a, Saveta Evrope, OEBS-a itd. Radi se o izdrzavanom protektoratu gde stranci upravljaju, stranci parama odrzavaju budzet, gde se ima strana vojska. Kao, drugo, sve stalo sta je Kurti izgovorio je najobicniji populizam i sovinizam, Kurti sa svojim stavovima nije nista novo niti predstavlja buducnost i resenje, razlika u odnosu na Tacija i Haradinaja je sto Kurti nije nosio oruzje (nesto slicno kao Seselj) i sto do sada nije uhvacen u korupciji. Sve ostalo, vec vidjeno. Ocekivati od tog i takvog Kurtija nesto, ili se odusevljavati njime je zaista tragikomicno.

  6. Prevara sa Srpskom Listom ne prolazi kod Kurtija. Ovaj ce da nauci Vucica osnovama demokratije. Sibicarsko-seseljevske kombinacije mogu proci samo kod SNS podguznih muha.

  7. Nikada Srbija neće priznati Kosovo.Ono je naše,i tako ostaje.Mogu samo da sanjaju i smišljaju planove .

  8. Ništa pametono od ovoga nismo čuli ni videli.Mala marioneta,ali neće moći,Srbi ostaju i opstaju na svojoj zemlji.

  9. i recju i slovom ,,sjasi murta da zajase kurta,, tako na kosovu tako i kod nas ..dtim da je kod nas i kurta i murta isti likovi..j..bes marod.. ko ga nesto pita.. oni nasem narodu sankcije mi njihovom narodu sankcije..narod prati slepce..svojim ocima ne zeli da vidi stvarnost..cor sokak koji resavaju kobajagi isti oni koji su doveli do ovakve zamrsene situacije..kurta ,samo ti radi svoj a nas murta ce svoj posao..rekao bi covek da se razlikujete..ja ne vidim nijednu..sem mozda da si ti siptar a ovaj nas srbin,,oba kobajagi..mozda vidite nekad da ste ljudi..mi ne vidimo ..ali ne vidimo ni da si ti kurta siptar ni da je nas murta srbin..kao da obojica mrzite svoj narod a drugi ne volite..vas moze samo vasa majka da postuje i voli..inace narod vas se plasi i zato ste tu..gde jeste..pa sankcijama opicite po narodu..sankcija uvek ima dva kraja ..jedan srpski i jedan kosovski..ali za sada bije po narodu..obicnom slepcu..i njihovoj deci..a vas bas briga za zive ..vi kurta i nas murta brinete o stotinama godina unapred..o nasim pra pra unucima ,,j..ebes ovaj narod..deca ce se snaci.. ami pomreti u vasoj bedi ..

  10. Beskrajno zabavlja fascinacija ovim mali, albanskim Seseljem od strane „drugosrbijanskih“ botova. Nista manje ne zabavlja ni fascinacija ovim malim palanackim sovinistom od strane prvoalbanijanaca tj. od strane dezurnih aljbanskih patriljota, zna Kurti da pogodi crtu tih sa jeftinijim kartama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.