Kurtijev savetnik: Mali Putin ne može da podnese uspeh Kosova u PSSE

Ostavite komentar


  1. Ne treba ih ni pustati na teritoriju centralne Srbije a treba uvesti i zabranu kretanja kamiona koji nose robu sa i prema teritoriji Kosova – neka idu okolo, koga zanima.

  2. Zanimljivo da Albanci vec duzi period zabranjuju ulazak srpskih prozivoda na teritoriju Kosova, to nije krsenje sporazuma, to nije protivno CEFTA sporazumu, to moze? Licemeri najobicniji.

  3. Gradjani Republike Kosova znaju najbolje ponasenje srpskog rezima (sto znaci da mali Milosevic ne menja stav prema Kosovskim albancima). Ali i mi mozemo koristiti put prema Hrvatskom i C.Gore, jer somo za vreme letski odmor mi potrosimo najmanje po 200€ preko prelaska kroz Srbiju, to znaci 100’000 auta po 200€ !!!! evo plate za cjelo policiju Serbije.

  4. Чувајте своје паре ионако полако пропадају

  5. @Xhafa

    Znamo i mi vas i to jako dobro i ko ste i sta ste i sta ste radili i sta sada radite i ko je Kurti i ko je Haradinaj i kako ste se docepali Kosova… Tako da…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.