„Lajanje na RTS“, protest studenata ispred javnog servisa: Zatražili da gostuju u informativnim emisijama RTS

Ostavite komentar


  1. Bravo i svaka čast budući akademci. Baš kao i 68′. Vi ste deco, naš prozor u svet i pokretači budućih promena. Velika podrška za vaš pokret i borbu do kraja. Samo – gandijevski-!

  2. Informer,telegraf,pink,hepy kao izvor svojih vesti ne treba da postoji.
    Sa tako udvoričkim i tendencionalnim programom nije vredna pažnje.Njen vrh je češljanje babe i Djoda kao uzor. Jednostavno su propali u svakom pogledu i smislu čista nula.

  3. Molim vas da neko izračuna koliko mesečno rts plaćamo pretplatu,svi preko računa za struju.

  4. Koliko miliona otima rts od naroda zasto necu da gledam rts tacka moje pravo a ne da drzava otima harac za rts

  5. ne dajte se deco ,morate se izboriti sami za svoju budućnost jer ne dozvolite diktatoru da šefuje sam kao da mu je Srbija dedovina i da je krčmi.Izdajnika u zatvor i treba mu suditi za sav manjak i gubitak što je uradio Srbiji .

  6. Veliki pozdrav i poštovanje ovim studentima.
    Da u ovoj zemlji ima bar malo dostojanstva, kičme i kritičkog uma, ispred RTSa bi bilo bar 50.000 studenata.

  7. Nisam sigurna da iko od prisutnih studenata gleda tv,generalno,ali ipak su došli ispred RTS,spominju i ostale „režimske“tv,i to u jeku januarskog ispitnog roka.Voleo bih da znsm koje su to tv nezavisne,i ako nisu režimske,kako se finansiraju.Iskreno govoreći,program RTS je stereotipan,mnogo serija nije za gledanje,ali ima još sposobnih,mladih ljudi,kao voditelj Papić.Što se tiče ostalih televizija,ne gledam Pink,Grand,ali to mi niko ne nameće,valjda u demokratiji može svako da bira šta će da gleda i sluša,a u našoj demokratiji i da vređa,kleveće,ne pojedinca,već ceo sopstveni narod.Pa o kakvim mi pričama pričamo i upoređujemo studente iz ’68 i sad.I mnogo toga još o demokratiji u Srbiji,kako pozicije,koju napadaje,tako i oko tzv.opozicije koja nije ponudila nikakav program,osim želj3 da se dokopa vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.