Lajčak: Niko razuman ne želi Republiku Srpsku na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Niko razuman ne zeli ni „republjiku aljbansku“ na Kosovu ali eto, Lajcak i slicni predano rade na instaliranju iste.

  2. Lajčak M. ništa nije uradio a objektivno, ništa ni ne može da uradi. Jedino što zgrče doobru platu!

  3. Ovaj je vise nego bezobrazan. Slovacka bese nije priznala tzv Kosovo. Zamislite da neko kaze Ukrajini tako nesto….

  4. Niko takodje ne zeli Briselske debilcine, sprovedi potposano ili se ti lepo vrati kuci…..
    Nije ovo za devojcice. Lepo sto ne objavljujete komentare.

  5. Svako razuman želi da ostaci ostataka Srba nestanu sa Kosova, zajedno sa svim tragovima svog postojanja. Manastiri su ionako albanski, Srbi su ih preoteli.

  6. Ni ja ne želim Republiku Srpsku na Kosovu, jer Kosovo je ipak samo, srpska pokrajina!

  7. REP SRPSKU I KOSOVO TREBA UKINUTI ….JEDINSTVENA BOSNA I HERCEGOVINA I JEDINSTVENA SRBIJA …GRADJANSKA PRAVA ZA SVE NARODE U TIM ZEMLJAMA GARANTOVATI PO MEDJUNARODNIM SDANDARDIMA …..

  8. Briselska birokratija je metastaza EU, koji ce joj jednog dana doci glave. Daj Boze da to bude sto pre na zadovoljstvo svih drzava koje su brzopleto uletele u kolo pa sad iz njega ne mogu da izadju tako lako.

  9. Znači, g Lajčak, ovako: ako je prava stvar unitarno Kosovo*, onda je prava stvar unitarna Srbija, gde Kosovo nije ni pokrajina, kamoli republika.

  10. Ono što je dogovoreno u Briselskom sporazumu u vezi Z S O neka se sprovede. Nemojmo nove varijante sporazuma, a još ni što je potpisano ne sprovode….

  11. A zašto samo Ameri & EU kao posrednici?
    Zar na svetu nema i drugih, jakih geo-političkih sila da sede za stolom i posreduju?

  12. Lajčak dolazi iz Slovačke koja nije priznala“Republjik Kosova“ i iznosi čije stavove?Da pogađamo gdje je išao po“svoje mišljenje“??
    I zašto se sličan dijalog ne pokrene u Donbasu sa Ukrajinom???Gdje su vaši“istraživački“novinari?

  13. ZSO na kosovu sluzi da je.Vucic nesto pomogao Srbima a ustvari on je sve potpiso sto su trszili pozivni broj nema srpske policije sudstv a severu losova tablice reciprocitet struju itd .A ZSO je obicna nevladina organizacija bez izvrsne vlasti.

  14. trebalo bi da nam pojasni šta je to loše sa Republikom Srpskom, pa služi kao loš primer? Ako je u Bih Srpska problem onda po analogiji između Kosova i Srbije – Srbija je problem?

  15. Tvoje je da probas naci resenje a ne da iznosis „svoje misljenje“inace od samog postavljenja govorim i smatram da ste nedorasli tome,prosto covjek koji se uhljebio i „radi“za odlicnu platu to jest prodaje maglu

  16. Miroslave niko pametan ne želi republik Kosova u Srbiji.Tebe neznam gde da svrstan a uzgred resite prvo probleme po ,,svemoćnoj evropi“ a imate ih mnogo.

  17. Lajčak,reši problem sa Mađarima od Čalova,Dunajske srede,Pljestana celog juga Slovačke pa u drugim područjima svemoćne Evrope pa posle ćemo rešavati naše probleme.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.