Lamborgini Vučićevog kumčeta u „akciji bahatog parkiranja“ na Vračaru

Ostavite komentar


  1. Mi imamo lepe poslovice- budalu ne treba traziti… Problem je sto ti takvi voze ovakva kola i krse propise, dok ostali posteni ljudi nemaju para ni za obican novi auto, vec voze polovnjake. Bahatost, lopovluk i bezobrazluk se moraju isleciti, prvi lek je motka, a drugi je zatvor.

  2. Posto stanjem preko puta mogu Vam reci da to nije bahato vec uobicajeno parkiranje koje komunalci ne opravdano tolerisu.E sad ovaj tip upada u oci. Ima jos nekoliko mesta u Njegosevoj gde komunalci zmure a oko sokolovo je slepo.

  3. Oni mogu sve , otkud kumcetu tako skup auto , jer kupila tetka iz Amerike ? Tesko nama i ovoj Srbiji , sta reci vise Boze spasi nas od ovih .

  4. Šta reći…to je kultura nazadnjaka ali sta vredi otelo se kontroli svaki seljak oštri kandju tamo gde bi ga u EU odveli u ludnicu.

  5. И ви сте постали таблоидима сплачинара!
    „Вучићев кумић“? Па није му Вучић рекао ту да паркира… Зашто нисте звали паркинг сервис, ви или ко је већ усликао. „Бахато паркирање“ – звучи бомбастично али у Закону такав институт не постоји.
    По чему сте сада ви бољи од њиховог новинарског смећа? За вас је постала вест само оно што је против ове власти

  6. NEKO moze da se bahati svojim „skromnim“ vozilom a neko uredno uplati sms-porukom parking pa dobije kaznu u vidu dnevne karte za parkiranje uz nebulozno objašnjenje da najpre MORA da se pošalje sms uplata pa tek onda da se parkira vozilo. Znači, dupla uplata!

  7. Ovaj auto je iz Rent a car agencije Panićevih sinova.Znači, auto može da renta bilo ko

  8. @Ana
    Taj lambordzini njemu nije kupio tata nego mi. Sa svakim računom za struju ste i Vi platili deo tog luksuza. Kuma su nam prikačili na račune za struju i mi ga plaćamo pa moźe sinu meseĉno jedan ovakav da kupi. Što da ne kad smo ih pustili?

  9. A djilas kada se parkira i zauzme 3 garaže onda nista ma slepci jedni p.materina Živeo Vučic

  10. Boze koliko ste odvratni i zlonamerni, pa jel Vucic kriv sto se taj balavac tako parkira. A da pitam , kako za poslednjih par godina nikog od ulicara ne snimi ste nizasta. Pa ulicari vam svakog vikenda zaustavljaju saobracaj gde im padne napamet, a Draza cuti ne oglasava se, ma daleko bilo da dodjete na vlast.

  11. Nebitno je parkiranje ali je bitno kako je došao do njega. Od drveta se ne vidi šuma. Šta je po zanimanju i gde je zaposlen nebitno o kome se radi

  12. Aj sta se zalite, parkiran je i cist. Policija ga uzela, uradila detailing i vratila.

  13. interesuje me koja to ,,rent a car,, agencija iznajmljuje Lamborgini? Rado bih se provozao..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.