Latinka Perović se priključila GDF-u

Naša poznata istoričarka se oglasila o svom političkom angažmanu

Ostavite komentar


  1. Divim se toj zeni sto jos uvek ima volje da nesto pokusa. Mislim da je to osedjeno na neuspeh jer Srbija ima ono sto zasluzuje i ne vidim mogucnost da se promenimo, tj da zasluzimo nesto bolje.

  2. Žena koju je Čeda prevario ne treba više nikada da se bavi politikom.

  3. Kao istoricarka zamolio bih je prvo za komentar u vezi starog srpskog kalendara.

  4. Najveća ironija je to što gospođe Latinka Perović i Vesna Pešić pokazuju daleko više energije i volje za bavljenjem politikom od srbijanske omladine koja deluje potpuno nezainteresovano za politički život. Mladi ljudi u Srbiji su totalno apolitični, što samo ide u korist Vučićevog režima – kojem upravo odgovara da oni & one koji imaju od 18-25godina ne izlaze na izbore, ne glasaju i da ih je baš briga za politiku. Gospođe Latinka i Vesna jesu primer vrhunskih intelektualki koje su uvek spremne da se javno opredele za i protiv neke pojave, kao i da pametno i s’razlogom kritikuju ponašanje i vlasti i opozicije.

  5. Znači komunistička perjanica od pre 50 godina je novo lice?
    Neka vlada vUČKo još 20 godina u miru…

  6. Gospodja Latinka Perovic je propali politicar, mnogo je doprinela propasti Srbije i raspadu Jugoslavije, a sada hoce, kao “ istoricar“ da nas dokrajci.

  7. Latinka Perović je oličenje jasne, duboke, analitičke i uz to uvek sveže i moderne misli i ideje.
    Zaslužuje najveće poštovanje, koje nikad nije dobila, ali je to potpuno uobičajeno za Srbiju od 1945 koju je dosledno nastojala da popravi, ali se to objektivno nije moglo. Jer,ako to nije mogao ni Zoran Đinđić, onda…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.