Lazanski: Očekujemo Putina u maju

Ostavite komentar


  1. Ma pusti Hram, neka dodje pred izbore. To je vazno. U martu je predsednik imao.samo 29 live obracanja preko nacionalnih meduja. Malo.je to. Pogotovo ako se ima u vidu da je februar imao samo 28 dana…Treba da se nadoknadi

    1. Neka dođe, ali neka povede nazad i srpske političare. Sibir plače za radnom snagom u punoj fizičkoj (ne i umnoj) snazi.

  2. takozvani „ambasador“ nije diplomata, niti je ikada bio diplomata, nikad radio u MSP. Ali jeste starosni penzioner od svoje 65 godine (sad ima 71, godiste je 1950), ilegalno je u MSP i prima istovremeno:
    1) dinarsku penziju u Srbiji
    2) deviznu platu od oko 4 500 evra
    3) dodatke, reprezentaciju, limuzinu, vozaca, batlera, bastovana, sekretaricu…..

    1. Rusije nema još od Lenjina. Putin nije Rus, samo glumi Rusa. Kao ovi „naši“ Srbe.

  3. Nikakav ambasador koji nista nije uradio za svoj narod koji radi na crno po R.F. Jedan obican propagandist. Otvarati otvoreno isto kao obecati obecano,shuplja pricha.

  4. Da nije izbor za Mis, gospodine ministre?
    A gospodin Dacic posle da zapeva uz pobednice, i diplomatsku elitu.

  5. Hramovi hriscanskih crkvi ne skrnave se potpisima,privatnim ikonama,mozaicima koje dopunjuju zločinci i belosvetski lopovi,tipovi koji se Boga ne boje.

  6. bivsi KGB-ovac i bivsi partijac iz oficirske porodice ce zajedno sa segrtom cetnickom vojvode da otvaraju hram. Jeste da nema mnogo veze sa verom a li ima sa zveckanjem oruzja i demonstracijom sile.

  7. A jel se planira neka modna revija, ili izbor za miss?
    Pitam zbog Lazanskog, da ne sedi dokon.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.