Lazović: Tepić je neumesno uporedila sastanak Đilas-Vučić s aplikacijom za frekvenciju

Ostavite komentar


  1. Šta je problem pregovarati, razgovarati pa i sa naljucim neprijateljem. Opozicija umesto sto drami ili neka ide svako svojim putem ili nek se dogovore. Ne razumem zašto umesto jedne recimo Demokratske ili Liberane ili šta god stranke imamo milion malih i nebitnih. Zašto ne napravite jednu veliku a ovi patuljci od stranaka neka budu frakcije u okviru te jedne velike. Dosadni ste narodu a i ovako ne možete ništa da promenite. Inače sastanak Đilasa i Vucica je jedna od najboljih stvari koja se desila u našem poremećenom politickom životu.

  2. Subotica,sastanak Đilasa i Vučića je nešto najgore što opozicija sme sebi da dozvoli.I da ti pojasnim:kad je otišao na kanabet kod Miloševića uzo je novac i otišao iz Srbije.Za razliku od njega ja sam ostao i učestvovao u svim demonstracijama u prvim redovima.Kad smo smenili Milošević,naprasno se pojavio i odjednom najbitniji opozicionar.Kad god sam predlagao motku protiv ovog diktatora,on samo fino.Dok je on u opoziciji mi ništa nećemo uraditi.Protiv diktatora samo revolucija ,to jest momka.

Ostavite komentar


Politika

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić 10

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić

Narodni poslanik Ekološkog ustanka u Skupštini Srbije Aleksandar Jovanović Ćuta prišao je u sredu, 17. aprila, predsednici parlamenta Ani Brnabić, uoči početka njene konferencije za novinare, nakon propalog dogovora vlast i opozicije oko izbornih uslova, i upozorio je da ne zloupotrebljava skupštinsku govornicu za obračun sa političkim neistomišljenicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.