LDP i DS neće podržati Đilasa

Ostavite komentar


  1. Sigurno je da Zoran Zivkovic i Dragan Sutanovac /Cedomir Jovanovic je beznadezan "slucaj"/ mogu da pronadju strucnije, u politici iskusne kandidate /odnosno sastave listu kandidata za gradske odbornike/ ali debelokosce, nevaspitane, nestrucne i nepostene kandidate kakve moze da ponudi SNS /sa koalicionim partnerima./ moze da POBEDI LISTA na kojoj je DRAGAN DJILAS/.Zasto? Zato sto ima duzu i bolju politicku proslost od Aleksandra Vucica i bolje poznaje Beogradjane od bilo kog drugog, moguceg kandidata.Ko je prvi Milopsevicu rekao da treba da ode sa vlasti: student Dragan Djilas.Mislite o tome.

  2. DS sa predsednikom Šuta novcem, izgubila je apsolutno kredibilitet ugleda, poverenja i šta više reći,A D I O
    o
    Nije
    Nm
    Šuta novac.

  3. Clan sam DS,ali cu glasati za Djilasa. DS sa Sutanovcem mize samo da sroza rejting stranke i tako pomogne Vucicevim jastrebovima.

  4. Ovo je odlican pocetak kampanje za g dina Djilasa, ali mi nije jasna strategija dela opozicionih stranaka, obzirom da shodno Zakonu nema neposrednog izbora gradonacelnika zasto na ovakav nacin svi razmisljaju o izborima u Beogradu

  5. Nama je suđeno da se istorija ponavlja. Tako je i SPO bio protiv DOS-a pa evo gde je danas: nigde.
    U stvari je dobro što će DS da ostane postrani, oni su nas i doveli u poziciju da radikali preuzmu vlast.
    Svi su zaboravili na Belog a čini mi se da će on biti vrlo važan faktor. Đilas, Šapić, Janković, Radulović, Beli, Jeremić…to će biti nova vlast posle Vučića koji sigurno gubi, sada je to već jasno.

  6. Kod nas pod hitno promeniti grb i izbrisati četiri S. U Srbiji ne mogu da se slože dva čoveka a kamoli grupa ljudi…a opštenacionalna sloga je u sferi fantazije.

  7. Ko malo pamti seti će se svega što je u svom komentaru naveo ("svetlanast"). Da ponovim: " Zato što ima dužu i bolju političku prošlost od Aleksandra Vučića i bolje poznaje Beograd od bilo kog drugog mogućeg kandidata. Ko je prvi rekao Miloševiću da ode sa vlasti ? Student Dragan Đilas !! Ko to ne shvati d a n a s, radi protiv budućnosti Beograda i Srbije !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.