LDP: „Marš na Pink“ je neprihvatljiv

Ostavite komentar


  1. Hajde Čedomire u subotu kod Mitra pa ga brani, na šta si spao crni Čedomire

    1. Da li ste primetili da Č:eda gostuje na Pinku kao i njegov nalagodavac Aleksandar Vučić.. Verovatno ima materijalne koristi od toga.

  2. Zbog ranijih političkih grehova gospodin Jovanović nije među omiljenim političarima, ali u poslednje vreme iz njegovih izjava vidi da polako politički sazreva. Verujem da će za narednih 20 godina biti odličan početnik 🙂
    P. S. Šalu na stranu, u potpunosti podržavam stav LDP-a koji je iskazan u ovom tekstu.

  3. Imali smo priliku da napravimo pristojnu i normalnu zemlju. Dvadeset godina posle imamo Vucica, Zeljka Mitrovica i Vas kao sterilnu opoziciju. Ostavite probudjenom gradjanstvu i novim ljudima da promene sistem u koji ste se i sami jako dobro uklopili. Novi sistem trebace svoj, pa i vasoj deci, da bi jednog dana bili ponosni gradjani Srbije. Savete ostavite za Vucica.

  4. Ja pak mislim da je „Marš na pink“ preuranjen i kontraproduktivan a LDP neprihvatljiv.

  5. „…ne postoji nikakvo razumno opravdanje“ ???? Kako je moguće da neko izgovori ovakve reči??? „Pink je, kaže, bio takav i kad su „oni“ bili na vlasti“ ??? Znači da Pink može doveka da krši zakone ove države ??? Ako je tako Čedomire onda svako može da krši zakone a ne samo Pink. Ako je tako mi i nismo država. A i ti nisi nikakav političar. I ustvari ja mislim da je Pink esencijalno zlo, srž svih naših problema iz jednog prostog razloga – dato mu je NAŠE javno dobro na korišćenje (nacionalna frekvencija) a on je to zloupotrebio za svoju ličnu promociju i prljave rabote mimo svih zakona. I ti se danas valjaš u tom blatu sa tim istim čudovištem zvanim Pink.

  6. Dokad više reklamirate ovu bitangu i lopovčinu.O njemu samo može da se piše u spisima suda kada se bude raspravljalo odakle mu ovoliko bogatstvo a znamo da nikada nije ništa radio.Čista lopovčina i kriminalac.

  7. Crni Cedice pa svi znamo zasto tebe nema na ulici, ti bi morao kad tad da objasnis neke stvari ia tvoje prosle politicke karijere. Ovi cute niko te ne dira i zato si ti fini pliticarcic. Vise te neze glasaju ni tvoji ukucani a kamo li neko drugi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.