LDP: Nadležni da reaguju zbog širenja mržnje prema sugrađanima albanske nacionalnosti

Ostavite komentar


  1. Ovde se ne radi o tome da su u pitanju pripadnici druge nacionalnosti niti je ovaj protest nastao zbog toga sto su vlasnici pekare Albanci nego kao reakcija na nacional-sovinisticko ponasanje zaposlenog u toj pekari. animljivo da LDP-u ne smeta nacional-sovinizam zaposlenog u toj pekari, valjda je sasvim ok pokazivati velikoalbanske simbole.

    1. Baš me zanima kakva je bila reakcija ovih“aktivista“ kada su javno paljene zastave NATO,EU,USA,Hrvatske,Nemačke…,ne preko nečijeg ličnog profila,od strane šešelja!Verovatno su došli do Magistrata u Zemunu i protestovali?!

    2. @ldp…Nacional-šovinizam je u Srbiji dozvoljen,počevši od šešelja pa nadalje.Zašto da i drugi nemaju pravo na isto? Zaboravili ste tri prsta i „svi,svisvi!“?

  2. Stvarno je sramota. Ako je neko prekršio neki zakon,neka ga policija privede,sasluša,optuži ili pusti. Ovo je linč i nedopustivo je da građani uzimaju pravdu u svoje ruke,optužuju,sude i sprovoddm linč. Datli je to znak da nemamo pravnu državu?

    1. Nemamo mi nista cim imamo vas koji zastupate interese.svih sem Srba ma gde bili.

  3. Aman ljudi, pa kako treba reagovati kad vam neko u vašoj zemlji pokazuje simbol velike albanije, ako uopšte znate gde su zacrtane granice te njihove iluzije. Šta narod da radi ako države nema a neko otvoreno radi na njenom uništenju? Da čeka dok im šiptari dođu u dvorište??? Ali dobro da ih je ldp uzeo u zaštitu, jer koga čeda brani….

    1. @Dane***A kako treba reagovati kad dr.vjekoslav i njegovi javno pale tuđe zastave i niko nije sankcionisan,a po zakonu se to ne sme?!Da li tu postoji država?Smeta vam simbol Albanije na nekom portalu,ali vam ne smeta što vam je odbornik u Skupštini Srbije osuđeni ratni zločinac,nesmetano piše knjige i optužuje druge za kriminal i učestvuje u donošenju skupštinskih odluka?!

      1. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!, Vratite mi mozak! Glina 1995

        Koliko si samo isprazne demagogije istresao u samo nekoliko komentara, zastideo si i Seselja. svaka cast, vezbas ili si prirodni talenat? Btw. vest se odnosi na Albanca koji u centru Beopgrada pokazuje velikoalbanski simbol i na reakciju njegovih komsija srpske nacionalnosti , kada vest bude o Seselju ili o pokazivanju srpskog nacionalistickog simbola u Tirani ili o ratnim zlocincima u parlamentu sto se moze odnositi i na parlamente Hrvatske, biH ili „drzave kosova“ jer ih i tamo ima, a ne samo na parlament Srbije, onda ce se to i komentarisati. Razumes? Ili pak ne?

      2. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!, Glina 1995 itd.
        Na nekim prethodnim vestima si branio ratnog zlocinca i ubicu Tacija, samim tim tvoje moralisanje na bilo koju temu je bezvredno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.