LDP i LSV traže smenu ministra Nenada Popovića

Ostavite komentar


  1. Lazni opozicionaru Jovanovicu , sta ima lose u izjavi Popovica ? Covek je rekao istinu ,pa nas ta EU 20 godina zavlaci . Konstantno ucene pritisci i ustupci i nema kraja tome sve kao uslov ulaska u EU. Oni nas nece i to nam je Francuska jasno porucila . I ne zamajavajte vise narod nego okrenite se sebi .Resavajmo nase probleme i ne dozvoljavajmo da nas cepaju parce po parce i tako krnji necemo u EU.

    1. A zasto nas EU zavlaci? Da nije mozda zbog nevidjene korupcije, katastrofalnog sudstva, unistenih institucija, kumovsko-rodjacke pljacke? Ovakva Srbija u kojoj se zakoni sprovode kako se Vodji cefne I ne pripada Evropi. Nije Evropa kriva sto smo mi nacija samoubica.

      1. Slažem se da smo najgori.
        Ali, ako su nas naterali da isporučimo sve optuženike Hagu, da povlastimo sve manjinske grupe,…, da izaberemo Vučića za predsednika, tada su imali snage i da suzbiju našu korupciju. Zašto bi to radili? Zato što korupcija nije evropska vrednost.

    2. Popović otvoreno zastupa ruske interese i da se on pita postali bi ruska provincija a rusi bi se preko naših ledja igrali uticaja na Balkanu,iskreno,rusima svaka čast,ali nema vajde od njih.
      Nisu nama krivi ni EU ni Rusija,mi smo sami sebi krivi,ubi nas korupcija i burazerska ekonomija,sistem vrednosti je uništen,školski sistem obezvredjen,sve je naopako i nakaradno,onaj što treba da kopa drži govore,naučnik prodaje na pijaci,a kelner je ministar,…
      Dok se to ne promeni nama neće i ne može biti bolje.

      1. Pa šta ako zastupa ruske interese? Ima i nas koji više volimo njih nego one koji su nas bombardovali, satanizovali i još uvek rade sve protiv nas. Nije tačno da smo sami krivi, zbog korupcije i ostalog. Jednostavno nas ne vole i uvek su radili sve na našu štetu.
        Što se tiče Popovića, čovek je rekao istinu a ti dokaži suprotno. Ali, da to bude smisleno, nemoj da prosipaš floskule.

        1. Па, што не одете у Русију кад их тако волите? И када они воле Вас? Шта вас задржава?

    3. Jovanovica ne bih dozivljavao kao opoziciju, ali kao coveka ajde da tako kazem sa vizijom!! , sve sto je govorio unazad 10 godina sve se je ostvarilo i ostvarice se( na nasu zalost) mozda je on zapadni covek, spion placenik , nazovi ga kako hoces, ali je fakt da jedno po jedno mora tako biti!! Prica o nebeskom narodu i krila koja nemamo je odavno je prosla, da ne pricam Slobino vreme, Srbija se saginjatinnece!! Pa vi rodoljubi i patriote sad vidite sta ce te dalje!!

    4. Ненад Поповић је само рекао оно „цар је го“ из дечије приче. Свима је јасно да проширења ЕУ неће бити још много деценија али се сви праве да то не примећију, а посебно питање је кадаљ (ако) га и буде да ли ће се односити на нас. Диван пример је Турска, чије приступање ЕУ је званично почело још 14. априла 1987 (!), а знамо докле је стигло. Знамо и колико им је у томе помогло чланство у НАТО које нама представљају као не само кључан услов него и погодну пречицу за улазак у ЕУ. На крају је Турска схватила о чему се ради и почела да тражи савезнике и могућност интеграције на другој страни, међу земљама са којима је вековима ратовала и те ратове најчешће губила. Срећом, ми такво трауматично искуство са том другом страном нисмо имали. Напротив.

  2. Fore sa Šabačkog vašara ,kako u vladi postoji pluralizam mišlenja nema jednoumlja,svako misli svojom glavom,sve je to gaženje naroda po nogama dok im se čupa novčanik-drumarina,struja,tehnički,odvodnjavanje,kanalizacija……

  3. LDP i LSV su trenutno jedine jasno i nedvosmisleno proevropske stranke u zemlji. DS se pravi mrtav. Pretužno.

    1. Ne razumem šta je problem, pa valjda svako ima pravo na svoje mišljenje, pa bio to i ministar. Zašto bi svi ministri imali iste stavove po svim pitanjima. To nije demokratija, već totalitarizam. U mnogim evropskim zemljama imate evroskeptične partije u vlasti, koje zastupaju svoje stavove, bez obzira kakva je zvanična politika vlade. Popović od osnivanja partije ima sličan politički stav. Interesantno da ovi kvazi liberali i kvazi levičari osuđuju Popovića i traže njegovu smenu, a ne smetaju im ministri sa lažnim doktoratima i brojne afere vezane za vladu. Ne smeta im gušenje demokratije i slobode medija od strane režima. Realno LDP i LSV, zajedno sa radikalima su režimska opozicija.

  4. Što bi naš narod rekao predsednica vlade nit’ luk jela, nit’ luk mirisala.
    Zna se ko je sastavio vladu i ko moze da razreši dužnosti ministre.
    Predsednici vlade to i odgovara, nemešanje u svoj posao.

  5. hitno ga treba smeniti, slobin ucenik….. on ministar bruka za srbiju.

  6. Министар Поповић каже да је Бриселски споразум (ЕУ) “мртав”. Зар морамо ићи међу “мртваке”?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.