LDP za kompromis sa Albancima

Ostavite komentar


    1. Greška! Srbi se ne sele u Rusiju (sem nekolicine „časnih“ kriminalaca iz bivše i delom današnje vlasti) već na zapad …

    2. Posto, biti Srbin u Srbiji, ziveti tu svoj zivot i gledati svoja posla, je nesto potpuno nemoguce za ‘navijace’ poput tebe?! Uvek mora da se bude na necijoj strani?! Ili vucicevoj i cedinoj, briselsko-siptarsoj, ili opoziciono-ruskoj?! Blago tebi, …

      1. Svi balkanski narodi su u NATO sem Srba , uključujući i tradicionalne saveznike Rusije, kao što su Bugari i Rumuni koji su istočno od nas, pa sam zaključi ,da li je to održiva situacija ! Prelistaj malo knjige iz istorije , pa vidi ,da li su na Balkanu ikada mogla da se gledaju samo „svoja posla“ !

  1. Za Srbiju tako treba…!Stara historija ima svoju mesta u museum!Mir je kljuc za buducnost Albanskog I Srbskog naroda.

  2. Evo jos jednog `glasogovornika`partije za koju niko ne glasa ali je zato tu da prica sta mu zapad diriguje. Usput idu komentari botova kako Srbija treba da se odrekne 15% svoje teritorije. Pa ovo stvarno nema ni u crtanim filmovima…

    1. Odreknuo je 15% teritorije Legendarni Milosevic i hvala njemu mi smo gde smo sada. A sada ovaj kaze samo istinu i vi se ljutite.

  3. NATO nikada gospodine Jovanovicu. Zbog takvoga galantnoga stava o organizaciji koja nas je bombardovala nemate sansi nikada da budete deo nijedne koalicije koja ce biti na vlasti. Drugo, ta demagogija je upravo ista kao i demagogija koja je sada na vlasti. Dogovor je nuzan za bolji zivot a niko da kaze javno kako oni zamisljaju taj kompromis sa Albancima. Svi pricaju, daju savete, kenj..u a nemaju pojma kako taj kompromis treba da izgleda. Pa gospodine Jovanovicu mogli bi ste nas obavestiti o cemu vi to pricate pa da vidimo. Do tada, nazad u rupu iz koje ste dosli.

    1. Gospodin Putin se molio da prime Rusiju u NATO. Odbijeni su.
      Sad ja pitam sve lozove i manipulatore u Srbiji;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Da je sada kojim slucajem Rusija clanica NATO saveza
      1. Da li bi srpski politicari bili protiv ulaska Srbije u NATO???????
      Pet miliona Srba da je poginulo u NATO bombardovanju NIKO TO NEBI SPOMENUO. Znaci lazovi i manipulatori oberucke bi prihvatili clanstvo u NATO, niko nebi spomenuo zrtve i bombardovanje.
      Navescu primer; Amerika je bacila atomske bombe na Japan, dva ggrada Nagasau i Hirosimu zbrisala sa lica zemlje I SADA SU JAPAN I AMERIKA SAVEZNICI. Primera je mlogo…..
      Posto Rusiji nije dozvoljeno partnerstvo sa NATO savezom, njima je jedino ostalo trazenje saveznika protiv NATO saveza i pravljenje problema.
      Zasto je NATO odbio savez sa Rusijom???? Jednostavno morali bi dijeliti KOLAC…
      Eeeee sad Rusija mora da trazi svoj kolac a NATO svoj….
      Nijesu neke stvari za pametne ljude, narode i drzave…………………..

  4. Ko bre sta pita ovog pajaca. Sam sebe pita i odgovara. Partija mu na nivou statisticke greske , a on pametuje, umesto da je y CZ-u zbog privrednog i politickog kriminala.

  5. prodali bi sopstvenu majku za šaku dolara a ne bi ste državu.Okrenuli le]a Legiji a znali da jedino on može da sačuva Đinđića., sada mu prepisuje da ga je on ubio sramite se više manipulacija.Izdajnici kakav svet nije video.

  6. Mislim da je neophodno da postignemo kompromis i uspesno nastavimo nas put za EU,jer to dugujemo nasoj deci i potrebno je probleme resavati ,a ne zamrzavati!

  7. Od pocepane patike do izluzane farmarke danas baratas milionima uz debelu zastitu zapada. Samo ako ispunjavas ono sto ti oni kazu da radis. Ovom coveku a i ostaloj bagri nista sveto nije zaboravili su za sta su im dedovi krvarili da su im dedovi bili kao oni ovde bi ceda radio ko rulja u juri. To sto je zgrnuo milione od sirotinje je javna tajna. Primer Zirane Mihajlovic hde joj cak nesmeju nista ni klan iz sns jer tata zapad moze da usari kontru. Gospodja ministarka teska preko 10 miliona evra. Svi cute pa i danas jer vas isti gazda cuva. U ovoj zemlji naiisplativ posao biti poturica. A rulja jadna misli da ce vlast ili opozicija stampa uciniti neko dobro delo. E moja ruljo gace ce vam skinuti ova bagra. Draza ce vam popiti zadnju casu viskija.

Ostavite komentar


Politika

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: "I šta onda?" 10

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: „I šta onda?“

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, u četvrtak se sastao s baronicom Ketrin Ešton nakon nepunih dvanaest godina od njihovog prvog zvaničnog susreta u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a na prethodne sastanke nije dolazio praznih ruku - ikone, šal, rukavice, pesme neki su od poklona koje joj je na redovnim sastancima poklanjao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.