Lečić: Partnerski sa Đilasom

Ostavite komentar


  1. Lecic je odlican glumac i mozda bi najpametnije bilo da se fokusira samo na svoju karijeru.

  2. Da li ćemo i to doživeti i videti Lečića na čelu Demokratske stranke? One stranke koja je nekada suvereno vladala Srbijom i počela u svom sunovratu da menja predsednike kao beba pelene. Čim predsednik usere stvar i pokrade stranku ide na drugo, novo i čisto mesto. Da li neko iole pametan misli da će ovaj glumac da podigne stranku iz ambisa i da se zbog toga kandidovao. U celom svom životu gledao je gde može da se ogrebe za novac i kroz politiku i kroz razne „umetničke“ projekte. Njegovim dolaskom na čelo Demokratske stranke dočiće do totalnog urušenja, gubljenja kredibiliteta i nestanka, a glumac će preći kod Đilasa i nastaviti sa svojim polit-kulturnim manipulacijama.

  3. Leka,
    Jejedan apsolutno nesposuban političar ranga predsednika. Na osnivačkoj skupštini LDP i ako je imao aklamativno većinsku podršku delegata, podvioje rep iprepustio stranku Čedomiru a ovaj se zna šta je posle radio u stranci koja je imala perspektivu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.