Leks specijalisom pomeriti izbore za jesen

Opozicija nezadovoljna izbornim uslovima koje predlaže SNS

Ostavite komentar


  1. Hoće li prestati meketanje u Skupštini kad god neko od opozicije govori? Hoće li prestati oduzimanje reči i glasanje na zvonce? Hoće li Rističević prestati da vređa? Hoće li Martinović?

    Nema leks specijalisa koji će da obezbedi da ovo prestane. Dakle – bojkot.

    1. Bojkot. Vec su ih uhvatili u mrezu ko idav, ko hobotnica. Kada ce opozicija da progleda pokaze stav ako se ZAISTA BORI ZA IZLAZAK IZ TAMNICE??!!

  2. Divno se lažna opozicija i diktatorska vlast dogovorila ! Da im daju još godinu dana da pljačkaju i priznaju nezavisnost Kosova.
    BOJKOT I SAMOODBRANA !

  3. Odlicno, Odlicno, … bas Dobro! Znamo kakav je tok uzela miloseviceva politicka karijera i sudbina Srbije kada je objavio svoj ‘Leks Specijalis’?!
    Samo napred, za ‘cipuljickog Bravara’!!!

  4. Čovek objasnio u tri rečenice:

    „U setu mera nema ni reči o glavnom zahtevu, a to je oslobađanje medija za drugačije mišljenje. Takođe nema garancija da će se napisano stvarno i desiti. Dokument jeste pokazivanje dobre volje, ali ništa više od toga. I konačno nešto mora da se dogodi u realnom životu a ne samo na papiru da bi se izborni uslovi poboljšali“, zaključuje Miletić.

    Samo što nema ko da ga čuje…

  5. Da sns ispuni nešto?O njihovom poštenju se pevaju pesme,preCednik jednom zine a dvaput slaže.Bojkot!!

  6. Kakva je svrha dogovora o nekim zakonima i uslovima ako pravosuđe i tužilaštvo ne funkcionišu pa je poštovanje ili ne poštovanje istih stvar dobre volje i raspoloženja mafije na vlasti?

  7. Ustav je stariji od zakona. Samo u vandrenoj situaciji moguće je odližiti izbore. To što kolonijalisti traže od posvadjanih poglavica za sirotinju je svejedno ona će i dalje jedva krpiti kraj sa krajem.

  8. – Ma kako da ne !!
    – Kada treba „lex specialis“ za izbore, onda se donosi odmah a kada takav „lex…“ treba doneti zbog otetih/prodatih beba ili zbog ispitivanja porekla
    „prvog miliona“ onda se oteze godinama…

  9. Ja bi predložila Opoziciji.
    posebno Intelektualnojj eliti, OSTAV, i potom bi zatvorila definitivno vrata Fakultet Političkih nauka

  10. Nema odlaganja, još jedna prevara režima. Njima samo treba da se pojavite na listi, izbori su već skuvani . BOJKOT!!, pa 6 oktobar!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.