Liberija demantovala da je povukla priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Dačić sigurno ne zna nijedan strani jezik pa ne razume šta je rekao ministar sp Liberie

    1. Pa zna se SPS-ov najveći lažov Dačić. Zašto bi Liberia lagala…

  2. Dacic pokazuje da je zalutao na sadasnje radno mesto ministra ino-poslova Srbije, cime se nastavlja stara SPS praksa „sto gori-vise napreduje“.. Svaka zemlja koja drzi do sebe, ne vraca priznanje neke druge drzave. To je svima jasno osim Daci-kofercetu, koji i dalje trenira patriotizam na vec resenom Kosovskom pitanju.

  3. Jadni Dačić, ova laž mu je najkraće trajala.
    Šta ćemo SPS I njena politika. Ima da unište I Aleksandra Vučića.
    Greota.

  4. Zanimljivo, ali ni jedan komentar iz centralnog otadzbinskog staba. Ostavljaju Ivicu samog, kao Mesija (ne pada mi na pamet da ih poredim, poredim poziciju).

  5. I,…….. šta ćemo sad? Hoće li naš ministar da smogne snage da se BAR izvine javnosti, svojim pristalicama i glasačima zbog glamurozne, a netačne priče po medijima ovih dana vezane za Liberiju? To bi, naime, bio minimum dostojanstva i neki građanski red. Da li je realno očekivati da se to desi u jednoj uređenoj državi? Naravno da jeste!

  6. Najgora vlast u istoriji Srbije.Ladno umislili da je ovo njihova dedovina.Misle da ih stvarno neko podrzava.Ja na svakom koraku cujem samo najpogrdnije kletve i psovke.Njihova vladavina je pogubna,a svi koji du se prodali i podrzavaju vlast sy najvece izdajice u istoriji Srbije.

  7. Za koga navijate, da Dacic nista nije radio! Pa bill na TV ,jel izjavio ministar Liberije, jel ima snimak.
    Zakljucok komentatori protiv Dacica Koji se bori
    Da smanji broj “ priznatih“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.