Lider SNS ima duplo više od opozicionog rivala

* Dveri bi osvojile 2,6 odsto, SRS 2,5, DJB 2,2, DS i Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd 1,5 odsto
Istraživanje Nove srpske političke misli o beogradskim izborima

Ostavite komentar


  1. Kako mozete da pisete Aleksandar Vucic u rejtinzima kandidata, kad taj covek nije kandidat za gradonacelnika niti je na listi?!?!? Ime liste ““Aleksandar Vucic““ je van pameti na lokalnim izborima, ali ne morate to da potencirate u novinama. Kandiat liste snsa, ili ime misterioznog kandidata, ali ne Aleksandar Vucic. Tako njegove pristalice glasaju za njega u anketama umesto za kandidata za gradonacelnika, ko god ot bio sa strane snsa.

  2. @Marina Pricevic
    Зашто, побогу, обмањујете и себе и читаоце да се на локалним изборима бира кандидат за градоначелника!? Гласа се за страначке листе на којима се налазе предложени одборници, а тек они одборници који буду изабрани касније ће у скупштини града да бирају градоначелника.

  3. Nema šta, najmoćnija glasačka mašinerija i najdisciplinovaniji glasači su SNS-a. Jaka struktura i organizacija stranke vidi se na delu.

  4. Ovo sa Đilasom i Šapićem je samo spisak lepih želja dosovske opozicije, pa još i sa Belim koji bi imao bezmalo 6% kao SPS, stvarno smešno. Nema Đilas ni 7% podrške, Šapić možda može sa kupovinom glasova iz budžeta NBG da dosegne do 8% i to je sve, a Beli Preletačević moža da dosegne najviše do 0;59%. To je ono što je realno, a da pri tome sam SNS će se krećati negde oko 48,55%, sa prelivanjem imaće preko 50%.

  5. Kakva očekivanja, Beli bi prošao cenzus. To je zato što Beli ima " dobar" program.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.