Lideri Srbija protiv nasilja upoznaju Jagodince sa Rezolucijom Evropskog parlamenta o izbornoj krađi 1Foto: Srbija protiv nasilja Jagodina

 

Sutra, u četvrtak, 22. februara deo lidera koalicije Srbija protiv nasilja upoznaće građane Jagodine sa Rezolucijom Evropskog parlamenta o izbornoj krađi koja se dogodila 17. decembra 2023. godine u Srbiji, koju je usvojio EP, kao i minimumu preduslova koje predlaže ProGlas za održavanje novih izbora.

Razgovor sa građanima počeće u 13 sati u centru grada, kod fontane.

Sa građanima će razgovarati: dr Dragana Rakić, zamenica predsednika Demokratske stranke, Prof dr Biljana Stojković kopredsednica stranke Zajedno, Dr Ksenija Marković, internacionalna sekretarka DS, Dr Zoran Lutovac, predsednik DS, Nebojša Zelenović, koredsednik „Zajedno”, Dušan Kostadinović, generalni sekretar DS, Srđan Milivojević, narodni poslanik DS, Smiljan Banjac, šef IS DS, kao i predstavnici jagodinskih odbora stranaka koalicije Srbija protiv nasilja.

– Koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane građane da iz „prve ruke” čuju sve informacije vezane za Rezoluciju Evropskog parlamenta o izbornoj krađi u Srbiji, kao i uslove ProGlasa, zato što se ove informacije ne mogu čuti ni na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, poručuju organizatori skupa iz jagodnske koalicije Srbija protiv nasilja.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari