List „Le Monde“ piše o Vučiću, Milu i njihovim vezama s kriminalom

Ostavite komentar


  1. Pa sta? Kao kad mi citamo iste vesti iz Afrike, Azije, Lat. Amerike. To je tamo normalno. I ovde.

  2. Tzv medjunarodna zajednica je dugo zmurila na ocigledne brljotine srpskog rezima (Sava-mala, stanje u medijima, trgovina oruzjem, odnos Srbije prema BiH, Crnoj Gori, Makedoniji, izborni cirkus, Jovanjica, i na kraju, organizovani kriminal. Ako im je stabilokratija vaznija od svega ovoga, bojim se da ce im presesti. Balkan je ovo.

  3. Dobro, kako je kod vas u Francuskoj? Jel’ namecete obavezne experimentalne vakcine? Kako trorizam? Kako idu nuklearna ispitivanja daleko od kuce vam?

  4. A mi to nismo znali pa nam treba ugledni list da nam otvori oci. Sedeo sam sa suprugom u nivsem „Sumatovcu“ 30-40 minuta. Crni mercedes je bio parkiran na sred Makedonske ulice svo vreme. 3. patrole saobracajne policije su prosle pored parkiranog auta i to je to. Slobodan Milosevic je ziv i zivi u nama. A ova komunjarska banda ce popiti svoje.

  5. Nijedan mocni glas se nije pojavio kod nas,ciji bi eho odjeknuo svetom,na vest o mlevenom ljudskom mesu.A onda bi sve zatalasalo.Da je Andric medju nama,znam sto posto sta bi rekao.Bila bi to samo jedna recenica.

  6. Imena insajdera, položaj u vlasti, u bezbednosnim službama, citati drugih relevantnih izvora itd, nigde. Za Le Mond, sramotno.

  7. Šta??? Samo ‘Volko komentara???
    Kapiram, frka je.
    Izdržat ćemo, obećavam ti!

  8. E ako je to objavio Mond ugledni list onda je to sigurno tako i „treba im verovati“

  9. Svaka država koja to može kontroliše
    tokove narkotika ako ne radi sama onda to radi neka druga, veća, moćnija uglavnom prelo atlantika ili neka iz komšiluka.
    Bolje je da to radi država, postoji bar neka kontrola.
    A kad se dileri osile, prođu kao beli vuk.

  10. Nisam siguran da francuski novinari razumeju sve sto se ovde dogadja? Kod njih predsednik drzave ne zna sta je poligraf i kako se koristi, a nije se nikad prijavio tuzilastvu da dokaze da nije izvrsio krivicno delo. Drugo smo mi! Kod nas su u startu svi krivi, a nevinost se dokazuje poligrafom !

  11. >> Sanja 02. avgusta 2021. u 20.15: Vučića i Mila u isti koš!?
    O da, oni su staaari drugari. Čudi me koliko mnogo braća(i sestre) u Strbiji i Crnoj Grori ne obraćaju pažnju na to.

  12. Mislio sam da je zaista neki francuski novinar pisao o kriminalnim aktivnostima oba rezima,na zalost citam citate nasih ljudi naravno sve najgore o Vucicu izuzev licne netrpeljivosti tu nema ni trunke materijalnih dokaza i analiize.

  13. E lepo, Boga mi. Ovako je počelo i sa raskrinka manjem Miloševića. Znači da su obojica pr..li u čabar.

  14. Nije valjda naš dragi predsednik upetljan.Neverujem, on je inače ozbiljan stručan čovek bez mrlje u karijeri

  15. Kakav bezvezan članak!
    Više je nego očigledno da je ovo prepis članaka novina sa naših prostora (ako je stvarno to iz Le Monde), jer nema apsolutno ničeg novog,što nismo već mogli da pročitamo u drugim novinama. Da je makar izneseno neko novo saznanje, nekih tajnih službi, ili interpola, neki detalj, koji bi se razlikovao od pisanja u našim novinama, pa da razumem. Ovako, sve mi liči na ,kod nas često odomaćeno,rekla-kazala stanje u medijima, što automatski obezbeđuje ovo vaše objavljivanje u vašem listu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.