Lista naprednjaka „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“ kao najava „besplatno pivo sutra“

Ostavite komentar


  1. НАША БЕДА СТИЖЕ НАШУ БЕДУ!

    Наше друштво од свиох историјских догодовштина једино беду је задржало и чува је зајиста љубоморно. Никако да кје отуђи. Наш вођа је отимањем пензије „богатим“ пензионерима мислио да ће најзад отертати беду, кад оно хоће, беда и даље је у порасту, можда не код свих, већ код већине. Ко како се снађе у овој ветрометини. Осим беде, јавља се корупција и разне људске аномалије. Највреднији су ипак политичари на власти који контролишу туђу корупцију, а за своју немају времена. Код нас о свему одлучује један човек, устав и закони имају само декларативно дејство. Нико их се не придржава.

    ♦ Наше политичаре прислушкују да утврде кога они ипак слушају.
    ♦ Знам свој посао, а од школске спреме имам само књижицу моје партије.
    ♦ Реструктуирање фирме није ме изненадило. Дочекао сам га празних руку.
    ♦ Није тачно да мој директор нема идеје. Има, ал’ само луде идеје!
    ♦ Ми у фирми не можемо напред. Иза нас нико не стоји.
    ♦ Моја фирма све више личи на пијанца, који свако јутро прича о штетности алкохола, а ни једно вече не дочека трезан.
    ♦ Он мисли да његово време тек долази. Бојим се да га не прегази!
    ♦ Постоје ствари који не могу се прихватити и ствари које се не одбијају.
    ♦ Почело је завођење реда у друштву. Казаном и кутлачом.
    ♦ Дошло je код нас неко време, не можеш ни мито да даш ако немаш везу.
    ♦ Моји руководиоци обикаљају истину како не би је повредили.
    ♦ Мој менаџер нема дилему: или лаже или не прича истину.
    ♦ По свему судећи и ми имамо доњу границу: лактови и колена.
    ♦ Мог директора не нервирају синдикати, већ чланство.
    ♦ Зоо врт Бор није обезбедио јежа, јер не може да га газда јаше.
    ♦ У мојој општини не требају басне. Видимо их у оригиналу.
    ♦ Не дозволите увођење дан лажова. Довољни су јавна наступања политичара.
    ♦ Бојим се да садашња хапшења криминалаца не буде као спортски риболов. Ухвати па пусти.
    ♦ Слуша их пажљиво. Они су цинкароши.
    ♦ Све смо богатији! Сада имамо више партија, народних кухиња, страних посматрача, домаћих плаћеника и да не помињем домаће паћенике.

  2. opozicija jedino i samo zeli da se jednom docepa vlasti ali to im ne uspeva niti ce

  3. opoziciji je najvaznije i najbitnije da dodju na vlast jer drugog cilja nemaju nkti ce imati

  4. vlast i fotelja su jedine stvari koje opoziciju zanimaju i interesuju i nista drugo sem toga im nije bitno niti ce biti

  5. Besplatno pivo kojim se kupuje autokratija i vladavina nasilnika i lopuža! Odličan mamac za srpske pijandure, beskičmenjake i tutamute.

  6. Ne razumem toliko cinizma i omalovažavanja u svemu , prema nekome ko misli drugačije , zato će opet na izborima da razvali SNS vaše pulene….koji ne smeju ni da izadju toliko o toj politici.

  7. Predsednik ove unesrecene države, gradonacelnik svih gradova, predsednik svih mesnih zajednica, urednik svih medija, Patrijarh, stručnjak u svim oblastima, Prvorodjeni i sve i sva, jedan čovek.

  8. Ima li negde u planovima da Grocka dobije pijaću vodu da vas podsetim Grocka je Beogradska opština,nama nisu potrebni leteći taksiju mi smo vode željni

  9. Kakav su narod, srbi zaslužuju vlast Vučića doživotno.
    A i posle smrti, bar 10 godina, kao što je vladao J.Broz.

  10. Od jedno, kako ga nazivate strucnjaka za marketing, za ocekivati je mnogo vise od navodjenja reklame za besplatno pivo. I mom delu grada, pre pretposlednje iz ore, obecan je trotoar duz ulice dugacke skoeo kilometara, I nalravljen je. Ali 2001-e ili 2002-e donet je zakon o privatizaciji koja nije sprovedena sve do dolaska SNS-a na last.

  11. Pa sta je problem onda za vas i vaše, ako to tako vaši marketinška stručnjaci vide..eto opozicije na vlasti..oni su naša nada.. puni sarma, ideja,elana

  12. Ime Aleksandar je dosta cesto u Srbiji, vec je samo po sebi prepoznatljivo, pa bi lista mogla i Aleksandar Sapic biti. Ali poruka ovog naziva je upucena delu opozicije – nikada necete pobediti Vucica na izborima, ja sam a vi svi protiv mene…tako je i na TikTok nalogu „Ja sam Aleksandar“ gde fali samo zarez: ja sam, Aleksandar a oni svi protiv mene i ne mogu pobediti.

  13. Opozicija je zahtevala da se ime aktuelnog predsednika Srbije izostavi sa naziva liste. Hladno su ih pregazili. Ne znam ni da li zakon dozvoljava da predsednik drzave kaci svoje ime na listu stranke ciji je clan ? Ali sve i da Zakon ne dozvoljava , udruzenu kriminalnu bagru ne zanima ni Ustav ni zakon.

  14. „Beograd malo sutra“ – najtačniji mogući slogan za njih.
    Inače,za njihove glasače svaki slogan je prihvatljiv jer je nivo siromaštva ispod nivoa očigledne stvarnosti.

  15. Ko placa to besplatno pivo.prvo vucic nema pravo dase mesa u izbore.drugo cim dajes sve bedplstno znaci gubis izbore narod te nevoli.to sve sto dajes besplatno to narod placa.nusta silom nemoze.neces dugo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.