Ljajić: Gnusna je laž da idem u ambasadore

Ostavite komentar


    1. Ministar Rasim Ljajic, lekar po struci, ne ide nikud. Imitira kolege, zajedno sa predsednikom, od kojih nijedan nema dovoljno staza i svi su (manje vise)
      nekometentni za poslove koje obavaljaju odn imitiraju.
      ge

  1. Pa neće valjda da opet bude ministar? Gde je on i kada završio Medicinski fakultet?

    1. On ce ponovo biri ministar nisu oni glupi ko mi. Glasace ga svi njegovi. Za njegovog mandata svi u sandzaku rade bez PDV cak neznaju ni sta je to.Sva trgovina sa CG i Kosovom preko njih .Za njegovog mandata ode Karadjordjevo i 3000 hektara a ode i PKB u njihove ruke .E MOJI KOMUNISTICKI SRBI vas je zarazio Josip da vam i patrijarh crven

  2. Sve tece, sve se menja, osim Rasima – on je ministar u svakoj vladi i ne interesuje ga gazdina politicka opredijeljenost, vazna mu je samo ministarska fotelja. Na zalost, nije i jedini iz Sandzaka sa takvim zeljama, isto zeli i Seseljov kum Zukorlic, kao i Slobov ljubimac Ugljanin. Otkako oni Sandzakom vedere i oblace ( poslednjih trideset godina) Sandzak se nije pomjerio nikuda, osim sto mu je omaldina pobjegla za Njemacku.

  3. Uz sve zasluge koje ima, ministar Rasim Ljajic (lekar po struci) bice rasporedjen za ambasadora u pokrajini odn kasnije Republici Sandzak, slicno fatamorgani odn Banja/Luckom entitetu u Bosni.

  4. A sad je biti ambasador neka uvreda ili ponizenje?

    1. Bolje ministar sa sigurnom platom nego ambasador sa ne-definisanim poslovoma i granicama…. i manjom platom.

  5. A što Rasime-Srbine, ima zemalja gde se ne jede prasećina … mada ti nije mrska prema nekim slikama…

  6. Neki ljudi nemaju stida više! Pa 20 godina si bre u vlasti! Tito, Kastro, Lukašenko, pa ti! Pa da si zlatna koka, dosta je od tebe! Reci ovim tvojim iz ambasade koji te redovno guraju u sve Vlade Srbije da ti je vise dosadilo da ministrujes! Ti si samo na ime plata primio preko 250.000 € za ovo vrijeme. Ohladi bre vise

  7. Gospodine Ljajicu da niste resili da pocnete da se bavite medicinom,preduslov je da niste zaboravili nauceno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.