Ljubišin cilj je da pobedi, Lukin da banalizuje situaciju

Ostavite komentar


  1. Ovaj momak, ako i ima nešto simpatično, to sigurno nije vezano za politiku. Bolje neka se okuša u šou programu, a državu prepusti profesionalcima. Iskreno.

  2. Kao jedan od onih koji su dali potpis cika Belom za kandidaturu jer mi je simpatican i razumem da taj nacin komunikacije sa ljudima postize cilj, jer potreban je takav lik na ovim izborima, mislim da gresi kad izlazi iz svog lika i iznosi stavove o ozbiljnim temama kao Luka. On je ovu popularnost stekao zato sto ga ljudi dozivljavaju kao zajebanta.

    Ne treba da dozvoli novinarima da ga izvlace iz svog lika i uvlace u ozbiljne teme. Ljude interesuje sta Beli ima da poruci, a ne gradjanin Luka. Beli je ta figura koja je odjeknula u javnosti, on je taj koji nosi vunene carape i porucuje: Svi ste nas izneverili, vidite da svaka budala moze da radi posao bolje od vas.

    Slicno mu je veceras porucio i Rambo Amadeus: "Beli, sto budes neozbiljniji, nadrealniji, nesuvisliji i blesaviji, vece su ti sanse. Samo nadrealizam. Ni slucajno ne dozvoli da te uvuku u ozbiljne razgovore. Samo jako, i bez veze!".

  3. Luka je oduvek bio ovakav, zezao se sa svim i svacim. Ipak naša zemlja nije za zezanje i zato ne može pobediti

  4. Neozbiljnog li coveka, on je ocigledno trebao da se kandiduje u nekoj zabavnoj emisiji.

  5. Ovom klincu je sve smesno, banalno i nebitno, pa ne vidim ni svrhu njegove kandidature

  6. Klinac nije ni pametan ni duhovit,verujem da su se mnogi njegovi simpatizeri poprilicno razocarali jer odaje utisak jako nesigurne osobe koja lose glumi ulogu koju su mu drugi dodelili!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.