Lompar: Sa stanovišta Beograda, sporazum sa Prištinom je apsolutna politička i nacionalna izdaja

Ostavite komentar


  1. OVO JE USA OKUPACIJA SRBIJE A AVTUŠENKO JE OKUPACIONI NAMESNIK. NA TAJ NAČI NE SAMO ŠTO JE KOSOVO PRODATO ZA VLAST AVTUŠENKA NEGO JOŠ MORA DA SE SRBIJA POTPUNO UNIŠTI. KAMIKAZU AVTUŠENKA TO NE DOTIČE ON SE ODAVNO OPROSTIO OD SVIH PA I OD SEBE,

  2. Dokle…
    Dvoje dece mi trajno ode. Koliko je takvih u najboljim godinama, otislo iz Srbije?
    Zaista se pitam, koliko ce nas ostati, sa Kosovom i bez.
    Lompar istu pricu prica…da ne budem gruba.

  3. Da, ali profesor Lompar, i sva nacionalno orijentisana opozicija, nije spreman da stane uz ostatak opozicije, tzv. „proevropske“, i shvati da je primarni cilj skidanje ove nakaradne vlasti već cepka glasačko telo i time je opet prokockao još jednu šansu da se na izborima promeni vlast. Ako to ne shvataju vrhunski akademici, „mozgovi ovog naroda“, kako će to doći u pamet običnim ljudima? Na kraju će opet jedini slogan za neke buduće izbore biti „Svi! Svi! Svi!“ ali svi za opoziciju, jednu jedinu, protiv ove pošasti.

  4. Vučić uvek želi da pregovara i želi mirnim putem da fifje do zajednickog sporazuma.

  5. Prof. Lompar zaboravlja NAMERNO da je Kosovo MOGLO da bude AP u sastavu Srbije SAMO dok je postojala SFRJ… A SFRJ JE MRTVA! Samo „melje“ o teritoriji kao i Putin, a gde je 1.800.000 Albanaca KOJI NECE DA ZIVE pod srpskom diktaturom… PRICAJ NAM PROFESORE O LJUDIMA, NE O TERITORIJAMA!

  6. Lompar zaboravio da su administrativne granice postavljene mnogo pre Vucica. To je bilo protivustavno sta sad

  7. Ovaj Lompar bi sutra priznao nezavisnost KiM, ali priča bajke, koje služe da se optuži predsednik za nešto.

  8. Taj takozvani ustav serbije nije nista jer taj ustav napisao koštunica śto snaći nula

  9. Pa vi se prvi zalazete za nezavisno tzv Kosovo. Vasi lideri hvale Kurtija .. sramno

  10. Lompar je…“istakao da je sa stanovišta Srbije zamrznuti konflikt najbolje rešenje…“

    I tako „zamrznuti“ ćemo čekati šta?
    Da nas bude još manje nego sad?
    Da tako „zamrznuti“, a samim tim i izolovani od civilizovanog sveta, budemo još siromašniji nego sad?
    Ili da možda sačekamo da Kosovo uđe u EU i NATO pakt pa da se onda odmrznemo i krenemo da kukamo o sili i nepravdi koja nam se sručila na glavu?
    „Zamrzavanje“ u stvari znači neka naša deca i unuci rešavaju taj problem jer nama naš ponos ne dozvoljava da se time bavimo. Neka ona budu „izdajnici“, to u stvari Lompar i slični neodgovorno preporučuju. A mi ćemo u istoriji ostati čista obraza i nepokolebljivi do kraja. Sjajan plan, nema šta! Tako je to kada sanjari pokušavaju da se bave politikom.
    Profesore, profesore…

  11. Браво професоре. Тако се размишља, тако се говори, и најважније, тако треба радити!

  12. Srbija većeg izdajnika od Vučića nije imala. Njegova mržnja prema Srbima je neverovatna i dok nas potpuno ne uništi neće se smiriti. A zašto smo na to pristali I zašto smo po tom pitanju inertni, ne razumem. Zašto smo pristali???

  13. Profesore Lompar, pricate sada o Kosovu samo da biste nešto rekli protiv ove vlasti a svi znamo da ni vas ni ostalu opoziciju Kosovo uopšte ne interesuje i kada biste bili na vlasti predali biste Kosovo bez pogovora. Nemojte da nam pricate bajke, nego napravite ekonomski i politički program i predstavite ga narodu a ako to ne uradite ovi sadašnji će da vladaju još deset godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.