LSV: DS da vodi računa da li im je od stranke išta ostalo

Ostavite komentar


  1. Debeli mase pistoljem,buje stapom uz pomoc obezbedjenje, lupa ovako nepismen i jos se pravi pametan! Covek koji jedino radno iskustvo ima u LSV i poslanickim klupama, drugima drzi lekcije? Je… si cvorka debeli!

  2. Čanak, da ne brine za DS, jer će uvek imati veću podršku od njega, pa makar mu pomagali Vučić i Dačić.

  3. Da je ovo rekao neko cestit,pa i da poverujemo.Ali,ova pojava nema nikakav legitimitet da iznosi misljenje o drugima,narocito ne pre no sto pocisti oko svog bunjista.Zaista je neverovatno da neki ljudi sluze kao inventarska stolica u svakom rezimu.Imam zeludacnu mucninu kad god vidim onog,samozvanog diktatora sa specificnim (podlim)manirima,ali,ni ovaj ne zaostaje ni za pedalj.

  4. Ta mani se Nenade …i mene je sramota da , ovaj vazelinac iz sns sekte , sedi u fotelji Svetozara Miletica u Srpskoj Atini KOLEVCI demokratije srpskog naroda sa svih obala Dunava … ne “ brini “ o DS – u vec o tvom drustvu sa Majom Gojkovic ili sa Zagorkom Dolovac …

  5. Čanak je kvaran i zao koliko je težak. Da mu nije Vučića koji ga šlepa
    odavno bi bio nivši. On nema pravo nikim da deli savete,

  6. Koalicioni partner ove vlasti bi trebao da se sakrije u mišju, pardon, pacovsku rupu!

  7. Djido izvrsio „uzemljenje“ (ukop) doticnih. Ali slobodno prebacite na sns da se narod ne doseti.

  8. Koalicioni partner ove vlasti bi trebao da se krije u mišjoj, pardon, pa(r)covskoj rupi!

  9. Ti vodi racuna o sebi. Od kada se bavis politikom ugojio si se 50 kg i smatras da si jedini pametan u svojoj stranci, pa na izvorima za predsednika nemas nikada protivkandidata. Mrzi me da pusem o jos kojekakvim , tvojim nedemokratskim postupcima. Sve si samo ne demokrata.

  10. U ovom trenutku rezimu su potrebni ovakvi poltroni poput Cede, Canka jer kako bi na izbore sami sa sobom, ovako imaju bar dve tri jake stranke da bi buduci izbori bili legitimni.

  11. DS ugasite svetlo i idite za mladima koje ste vasom politikom naterali ds odu iz Srbije da bi nasli posao…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.