LSV: Hrvatska i Srbija da zaborave ratove i grade bolju budućnost za svoje građane

Ostavite komentar

  1. Politika “ mrzi dođoše“ koju sprovode takvi kao ti su i doveli do toga da je vojvodina umesto najrazvijenije regije jedna od najgorih

  2. Dakle, da zaboravimo nekaznjene zlocine nad srpskim narodom, da se spakujemo i idemo na more? Ma bravo, vrlo ozbiljna, promisljena i zrela politika!

  3. Овај, као да је пао са Марса! Можда је њему лако да све тако каже, а шта је са неколико стотина хиљада Срба, протераних са својих огњишта, из својих станова…? Да ли они могу све заборавити???

  4. Samo da mi je znati do kada ce osudivati jedni druge. 80 posto politicara u cijelom SVIJETU treba spakovati u jednu kapsulu I na MARS neka se tamo ubijaju.Na zemlji nije poginuo ni jedan samo jadan narod strada

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

28. i 29. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.