LSV: Zašto odlaze mladi iz Zrenjanina?

Ostavite komentar


  1. Ove mantre koje,kao papagaji ponavljaju „ligasi“,nemaju nikakvu tezinu u nasem gradu !! Zasto???? Pa zato sto ih izgovaraju isti likovi koji su bili deo vlasti skoro isto koliko su i“opozicija“. U svojim redovima (LSV) nisu podrzali ni jedno ime tj. novo lice od istih tih mladih za koje se „bore“. Kompletna odbornicka „garnitura“ je prisutna u gradskoj skupstini skoro 30 godina !!! A njihov koalicioni „ucinak“ je ravan nuli. Gospodo,podrzite bolje od sebe,ako postojecih u vasoj „stranci“.

  2. Ne odlaze mladi samo iz Zrenjanina odlaze iz cele Srbije. Zrenjaninci jako dobro znaju ko su ligaši, i šta se sve „uradili“ za svoj grad a najviše za svoj džep.

    1. Sta je cudno sto LSV Zrenjanina prica o problemima Zrenjanina? Pa nece valjda da pricaju o problemima Babusnice ili Zubinog Potoka. Nije samo odlazak u inostranstvo problem, vec prisiljavanje ljudi da se iz svih mesta u Srbiji sele u Beograd. A egzodus stanovnistva Zrenjanina je kulminirao posle 2012, uskoro ce verovatno da se smiri, zato sto vise nece biti stanovnistva.
      A o kradjama koje je cinio LSV ZR neka kazu sudovi svoje. Da ima sta, vec bi svi zavrsili na robiji, koliko ih sadasnja vlast. 7 godina je bilo dovoljno da se istrazi i procesuira. No, osoba iz tadasnje ZR vlasti koja je bila optuzena za prevare je sad u vladi RS, ekspresno oslobodjena optuzbi NAKON imenovanja za ministra. Cudna koincidencija.

  3. Zasto bi bilo koje ljudsko bice koje apsolutno ne mora zivelo u gradu koji umire i koji ce da umire jos vise zahvaljujuci otrovnoj vodi i izgradnji fabrike guma koja je najprljavija industrija na planeti.

  4. Odlaze u NS i BG,jer su većina njih dobili na poklon od svojih roditelja koji su pokrali zrenjaninsku privredu,ojadili radnike,uništili sve fabrike,ali su svojoj dečičci pokupovali nekretnine i zbrinuli im čak i čukununučiće.Tek kada zaživi Zakon o poreklu imovine,pa da se lopinama oduzmu stanovi,ponovo će Zrejaninci doći u svoj grad.Da li je moguće da neko čiji je taja bio direktor fabrike pokupuje po 5 nekretnina i zbrine dečicu.sram vas bilo.To je najbolji odgovor zašto se iseljavaju iz ZR….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.