Lutovac razgovarao sa omladinom DS

Ostavite komentar


  1. Moje misljenje je da Balsa manipulise omladinom. Ocito je da Balsa and co ne znaju sta bi radili, a da nisu poslanicu. Balsa, ako zelis na izbore i budes Vuciceva opozicija, izadji iz stranke.

    1. Balša, Vučković, … žele izbore i mole boga za onih 5% pa da zasednu sa lepom apanažom u poslaničke klupe jer niti su radili nešto korisno niti znaju da rade niti imaju radnih navika. Paraziti jedino u DS- u mogu da obezbede egzistenciju, pogledajte Lutovca koju kvalifkaciju ima i šta je radio!?

      1. Podrska gospodinu Lutovcu, da DS konacno postane ono sto je odavno trebalo i da Srbiju konacno ucini normalnom i uredjenom drzavom.

    2. Zamolio bih gosp.Lutovca da jasno i glasno poruči dabko god misli da treba podbovim okolnostima da učestvuje na izbore nekabformiraju svoje stranke, udruženja šta god hoće a Demokratsku stranku neka ostave na miru koja jekonačno krenula pravm putem.

  2. Sad je prilično jasno zašto je DS bio ekstremno mekan u skupštini prema vlasti. Pa ovi izgleda svo vreme imaju dil sa „vođom“.

  3. … svaka čast što se jedan Crnogorac, Lutovac brine za budućnost DS-a i što je vratio (posrnulog) zamljaka B.Tadića da zajedno disciplinuju i vrate stranci staru slavu (i procente). Pošto ja nisam verovao u ovu priču napustio sam DS pre devet meseci posle 29 godina članstva!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.