Lutovac: Nismo iznenađeni najavom prevremenih izbora

Ostavite komentar


  1. Kao po obicaju opozicione stranke uveliko kasne.Na celu DS-a treba da dodje neko sposobniji i harizmaticniji ko ce u ovako kratkom vremenu pre najavljenih izbora povratiti ugled navedene stranke.Gospodin Lutovac je pokazao da se ne snalazi na celu navedene stranke i treba da ako mu je stalo kako uporno ponavlja,do stranke, podnese ostavku jer joj samo steti kao neadekvatan lider.Sto se tice gospodina Lecica bilo bi najpametnije da se vrati svom zanimanju i reklamiranju Comproste gde je pokazao da se bolje snalazi nego u politici, i da obojica podrze nekog ko ce biti pravi lider meni nekada drage stranke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.