Macura: U opoziciji postoje oprečne ideje o protestu 13. aprila

Ostavite komentar


  1. Macura je rovarila kao sekretar DJB i izvrsila puc po naredjenju SNS odnosno kuma iz Sibenika koji je sa AV na vezi. SzS treba da se rasi ove osobe cim prije. Dalibor.

  2. Dogovorili se da treba da se dogovore!!! Do 13. aprila koje godine? Pa, sram vas bilo! Oprecni vam stavovi! Mislite li ikad o interesu gradjana ili samo o svom! Stvarno mi je i od vas muka!

  3. Ovo ko da je govorio Vucic. Blagos nama sa ovakvom opozicijom. Nova zvezda pinka, u rijaliti programu.

  4. Ne bih da kritikujem. Naravno da razni učesnici imaju razne ideje. Neki smatraju da je vlast krajnje bezobzirna kada ne reaguje na mnogobrojne zahteve i primedbe građana koji šetaju mesecima, pa traže radikalnije poteze. Drugi su za gandijevske šetnje. Kako god, ono što je bitno svi se slažu da treba menjati ovo stanje diktature i da nam treba više parlamentarizma, normalnih predizbornih uslova i normalne profesionalne štampe i elektronskih medija koji će istinito objavljivati događaje. Opozicija treba da nađe ličnosti koje su stranački neutralne, uspešne u svojoj karijeri i moralne kao ličnosti i da takvi ljudi povedu ovaj narod u neki normalniji i bolji život. Vidimo se 13-og.

  5. Zaista, koga predstavlja ova gospođa? Samu sebe promoviše ili je deo tima? Izgleda kao da zastupa SNS ideje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.