Vlasnica Kanala 9 Maja Pavlović počela štrajk glađu

Ostavite komentar


  1. Надам се да ће госпођа Павловић напокон решити свој случај у разговору са поменутим, јер он је срж тог и свих таквих и сличних проблема.

  2. problem je ako „vođa“ to reši onda će to biti dokaz da utiče na sudstvo. ali dok god kanal 9 pušta u program ljude koji kritikuju vlast neće on nista da uradi.

  3. Gospodjo Pavlovic, da je Vucic hteo da resi vas „slucaj“, rekao bi Brnabicki da to uradi i ona bi jurnula to da resi makar slomila nogu. Obzirom da toga nije bilo, vabe Vas da kucate i na ova vrata kako bi se pokazalo gde je moc, a i da bi Vi kao pokusni kunic tupkali jos malo. Znam da Vam je tesko, ali gde krenuste bas ovim putem?

    1. Ne razumem da iko razuman može imati veru u patološkog lažova i vodju huligana, kleptomana vučića. Mislim da je strašno ponižavajuće i luckasto očekivati pomoć od takvog kriminalca koji vas je i doveo svojom politikom u taj položaj !
      BOJKOT INSTITUCIJA – SAMOODBRANA !!!

    2. Da je Brnaba resila slucaj Maje Pavlovic onda bi sva slava pripala njoj. A to ne moze….

  4. Svaka cast , gospodjo Pavlovic , na istrajnosti , hrabrosti i karakteru da ugrozite vlastito zdravje i zivot za samo mrvice pravde .
    Ne nadajte se puno u „Acu srbina i ekipu “ pustice ce Vas da ispustite dusu u mukama. Kontaktirajte dopisnike evropskih televizija jer samo oni i njihova javna mnjenja mogu Vas spasti a i predsednik sns -a je “ osetljiv “ na sliku njegovog rezima u EU

  5. Ne razumem da iko razuman može imati veru u patološkog lažova i vodju huligana, kleptomana vučića. Mislim da je strašno ponižavajuće i luckasto očekivati pomoć od takvog kriminalca koji vas je i doveo svojom politikom u taj položaj ! „Opozicija“ koja nastavi da pregovara tajno sa pajacima iz vučićeve huliganske ekipe, a nakon najnovijeg premlaćivanja protestanta, zaslužuje jednak prezir poštenog naroda kao prema diktatoru vučiću. Nešto nema „lidera opozicije“ da sazovu vanrednu pres konferenciju tim povodom, što huligani ispred predsedništva tuku goloruke studente. Jedan od tih bandita je zamalo i pištolj potegao, što se vidi na snimku.
    BOJKOT INSTITUCIJA – SAMOODBRANA !

  6. Cini mi se da je gospodja Maja Pavlovic shvatila mehanizam na koji vodja sns rezima nema brzi, bolji, jaci odgovor.
    Bar za sada.

  7. Ma mozes da strajkujes koliko hoces. Nema popustanja manjini. Vecina kosi a manjina vodu nosi, a ako necete imate soske pa napolje. Neposlusnima u Srbiji mesta nema. Narod je se dikgao protiv zla zvanog grajdnai, jer gradjani su pogani i oni ne cene svoj narod. Oni vredjaju svakoga ko nije gradjanin i zato moraju da pate. Maltretirajmo gradjane na svakom mestu da ih bude sve manje. Ziveli !!!!

    1. Kako nas narod kaze;Ako nista pametno nemas reci,bolje cuti.Koliko prostog,neobrazovanog…A oprostite,I glupog naroda podrzava SNS,ko I ti.Sebe samog zoves Seljacina,jesi I to velika.Jos bih dodao prostacina.

  8. ova mi vec ide na zivce. pet puta vec strajkuje gladju po 2 dana. mogla bi i viose da malo omrsavi. sdta hoce. naravno da ima prava kao i druge tv kuce, ako joj je to ugrozeno ima pravo da zahteva resenje. ako zeli da bude povlastenija od drugih ja bih joij odobrio strajk od najmanje 6 meseci

  9. Cek, cet, zar se ne borimo za nezavisno sudstvo? Neka sudovi rese problem, a ne predsednik. Ko god ima problem on odmah kod predsednika, a kada taj predsednik problem resi, onda je diktator i sve se radi samo kako on kaze.
    Genijalno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.