Anita Mitić: Mali deo SNS vidi EU kao cilj

Ne veruje u “protiv - vučićevsku politiku”. Ne interesuju je privatni poslovi Čedomira Jovanovića
Anita Mitić iz LDP odgovarala na pitanja građana sa Fejsbuka

Ostavite komentar


  1. Anti-bahatatovsku politiku, nego, mali broj SNS-ovaca je bio za EU i kada su pristupili SNS-u ikao je pristup EU navodno program i SNS-a!

  2. Држи се ти дете америчких владиних фондова и изигравај и даље активисткињу . Од неког другог и поштеног посла нећеш се ти хлеба најести.

  3. Већи део чланстав СНС види Србију у ЕУ,
    али је проблем мањи део руководства
    који су русофили, још од радикалских дана !

    1. I da pokusa da ti objasni sta je EU ti ces tesko da shvatis jer je to za tebe visa matematika.

  4. Mali deo SNS vidi EU kao cilj.
    Kao da je u gradjanskom taboru drugacija situacija?
    Prosto se ne secam vise kada je neko iz te gradjanske ekipe, zadnji put pokusao da objasni, zasto treba ici u EU.
    Zamislite Djilasa (ili Jankovica) da pocne da vam objasnjava, zasto treba ici ka EU.

  5. Nije mi jasno zasto mere populacione politike ponizavaju zene. Ispada da bilo kakva dodela sredstava u tom slucaju ponizava one koje ih primaju, a cinjenica je da je kod bilo kakvog problema bitna finansijska komponenta.

  6. Mislim da se veći deo SNS zalaže za evropski put Srbije. Zato što je to veoma važno za našu zemlju. Do sada su pokazali da rade sve što je u interesu građana što je najbitnije.

  7. Loša vam je procena. Svi iz SNS-a vide EU kao cilj Srbije, zato što veruju u snažnu politiku Aleksandra Vučića, i EU je glavni cilj za Srbiju.

  8. Izgleda da funkcionere LDP-a ne interesuje ni kakvu politiku vode ni kakav im je rejting…

  9. Svako ima pravo na svoje mišljenje, i svako ima drugačija saznanja i percepciju politike.

  10. Evropa je vazna. Clanstvo u EU ce nam doneti jos vise radnih mesta motaca kablova sa vucicevim garantovanim minimalcem, a kome se to ne svidja, dobice dozvolu EU da zivi i radi na Zapadu pa ce moci da se iseli. Znaci, dobit za Srbe i Srbiju u svakom smislu!

  11. A ona je baš neki veliki stručnjak za EU pa zna da veliki broj članova SNS-a nije za EU?! Otkud se pojavila ova gospodja ili gospodjica? Odjednom se pojavljuje u svim emisijama i kao „zaprška u svakoj čorbi“?! Imam utisak da je angažovana preko albanskih „multietničara“ sa Kosova i Metohije. Njeni svi komentari idu u tom smeru. Naravno, svako ima prava da iznosi svoje stavove samo, ne znam, zašto su stavovi ove mlade žene važniji od stava bilo kog drugog gradjanina Srbije?! Da loi se ona ovim poslom bavi volonterski, kao i većina mladih ljudi, koja radi pol državnim firmama „za džabaka“ ili se njen posao finansira iz nekih država i krugova čija je „kesa“ malo poveća? Nervira ovo hohštaplersko izjednačavanje Republike Srbije, sa pojedinim NVO organizacijama koje primaju donacije iz inostranstva?! To je najnoviji veoma „argumentovani“ odgovor na svako pitanje o finansijerima najvećeg broja NVO u SDrbiji. Odgovor je uvek sličan onom kada se slučaj Kosova i metohije stavi u ravan Republike Srpske, Katalonije ili krima a univerzalni, tipično američki, odgovor je: „Ali to nije isto“ i na tome se sve završava. Srbija, ipak, nije NVO. Za neke je takvo poredjenje vrhunska uvreda.

  12. Jasno mi je da mnogim clanovima SNS nije cilj EU jer su oni ispunili svoj glavni cilj da se zahvaljujuci stranci bogato uhlebe i iskoriste sve sto budu mogli a onda polako ali sigurno da uniste kako su vec poceli ovu jadnu zemlju.

  13. Zašto bi EU bila nama preko potrebna, kada je samo pitanje dana za koliko će se ta nakaradna tvorevina ugasi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.