Mali: Ko će biti gradonačelnik odlučiće SNS i Vučić

Ostavite komentar


  1. Ova izjava trenutnog gradonacelnika je dokaz de**lizma u Srbiji. Pa nema sta da se odlucuje ko ce biti gradonacelnik. To je trebalo odmah na izborima. A ne ovako da se glasa, pa eto mi cemo sad odluciti ko ce biti gradonacelnik… Eeee pa to nema ni u zemlji dembeliji..

  2. O tome ko ce odlucivati da ce biti gradonacelnik Beograda, to se zna i Mali je u tome u pravu.

  3. Mali gospodine Mali, gradonačelnika bira Skupština grada na tajnom glasanju. Ovakve izjave pokazuju svu bahatost vaše vlasti. Kakve veze „Predsednik“ koji se u sve razume ima sa izborom gradonačelnika. Smešni ste potpuno.

  4. Nakon ovakvih izjava sam u velikoj dilemi, Perfex ili Zeva, pa obzirom da o svemu odlucuje jedan covek, i meni da savet, koji je bolji.
    Hvala.

  5. Ne,Mali ce biti ministar fnansija.On se najbolje razume u stanove,pare i tako to.A osim toga vole Srbiju.Ako je vole kao svoju zenu,koja mu je rodila tri divna deteta,tesko nama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.