Mali ostaje gradonačelnik do kraja mandata?

Iako je predsednik Vučić u martu ove godine najavio da će prvi čovek prestonice podneti ostavku na leto, to se do danas nije dogodilo

Ostavite komentar


  1. Kako do sada niste provalili AV-a, kaze jedno, a uradi kontra od toga. Kako li se zovu takvi ljudi?

  2. Pa samo je neko lud ili mnogo naivan mogao da poveruje u suprotno! Ako presvučeni radikali izgube Beograd a šanse za to postoje, izgubiće sve, rasparće se kao stari džemper! Ja ću, lično, glasati samo za one koji obećaju da će zaustaviti gradnju Beograda na vodi i raskinuti odmah ugovor a zakonska podloga za to postoji i to veoma čvrsta!

  3. Tu će da se spotakne. Carska se ne poriče. Više mu niko neće verovati da je crno crno ili belo belo.

  4. Bas cudno,prvi put da ne ispuni obecano…………………………………………………………………………………………….

  5. Da je g. S. Mali dao ostavku i tako potvrdio reči A.V. to bi bilo prvi put u istoriji da g. A.Vučić nije slagao. A to ne biva.

  6. Moje licno misljenje jeste da je Aleksandar Vucic odabrao da se bavi politikom iskljucivo zato da bi mogao da se ratosilja izvesnih, po svemu sudeci veoma teskih frustracija iz detinjstva i odrastanja. Zato od njega treba ocekivati uvek i iznova, sad kad je konacno prigrabio apsolutnu vlast , svakakva najgora moguca resenja i odluke na stetu tri cetvrtine stanovnistva Srbije koje nikada ne glasa za njega. Taj osvetnicki nagon je njegova licna terapija u kojoj su zrtve i oni koji su bili prinudjeni da glasaju za njega.

  7. Колико се сећам грађани нису дали мандат Малом,па тако не знам о ком мандату причају.

  8. @JovanNikolić,Pa,,presvetli,je većhrabro,izvoleo,izjasniti se DA JE Odrstao na ulicama,I ,,,stekao,,porebnu,,Borbenost,, harizmu,,pobednika,,pa je ZATO i,,pobedio,, sve svoje,protivnike, s najvećom razlikom u istoriji,,,Srbije,, Koji su mu ,,zamerali,,samo,velikom mržnjom,,prema svemu što je ON,,Radio,i,,Radi,,Toliko ih je,,puta,pobedio,,u Parlamentda se NIJE SETIO DA IM IZAĐE BAR JEDNOM U DIREKTNO SUOČENJE,,.kADA JE VEĆ ZAPOČEO,,REFORME,,I započeo,postavljanje novih,napreDNO udarenih,šipova,,vlasti najbole da PROMENI I HIMNU PREMA,,SOPSTEVNOM VIĐENJU,,LIDERA,, PA DA NAM NJEMU U ,ČAST ,BUDE,, WEN THE SAINTS, GO,,.Ionako mu nije bila Dovoljno dostojanstevena zakletva na Ustav SRBIJE nego,,,potvrđena JEVANĐELJEM.

  9. Još jedna od mnogih prevara-lažnih obećanja AV, a i dalje ima onih koji se "kunu u njega"! Polovina naroda je glupa, a druga polovina je stoka

  10. Pa kad kaze Premijer Predsednik to je najbolji gradonacelnik, onda mi verujemo, i to da dobro zivimo samo nismo svesni toga i da on zivi sa 1 000 eura mesecno sa troje dece i palca cak i kafu, sve mu verujemo

  11. "Ne dam Gašića i Lončara" i Malog i Andreja i Predraga i nejakog nebojšu i tuzlukozumuzlu i tabarku jorgovanović i stršljen Maju…samo mi tomu-diplomu mičite s očiju!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.