Malinović: Marka Đurića razrešiti funkcije

Ostavite komentar


  1. Kako Vas nije sramota Generale Sreto Malinovic posto ste vidim predstavljate kao visoki funkcioner DS-a, da bilo sta kazete povodom ovog tragicnog dogadjaja. Sada svi ste pametni i delite lekcije, samo se postavlja pitanje gde ste bili dok je Oliver Ivanovic bio u zatvoru.

  2. Šta ovde nije istina.Pre izvesnog vremena, SLAVISA LEKIC je izjavio, da AV ZA RAZLIKU OD MILOSEVICA, JOS NIJE POCEO DA UBIJA.DA LI JE OVO POCETAK.

  3. Generale Malinovicu uz svo moje postovanje i divljenje koje imam prema vama kao casnom i hrabrom srpskom oficiru, svi vrlo dobro znamo da se taj "film" nece gledati u nasem bioskopu. Odnosno samokrunisani diktator i uzurpator svega i svacega u Srbiji nece smeniti doticnog mrmota kao sto nije smenio uz "obecanje““, gradonacelnika Malog, posle banditskog nocnog rusenja Savamale. Dobro znamo da ovu zemlju Srbiju, nazalost vodi uzurpator koji je prevazisao u svojim lazima i cuvenog barona i Pinokija zajedno. Ovom zemljom vlada ( nadajmo se da mu polako dolazi kraj ), covek sa veoma opasnim i simptomaticnim psiholoskim stanjem, sto smo se mogli jos jedanputa uveriti na poslednjoj konferenciji ( samomologom ), kada je otvoreno barabskim recnikom, "targetirao" pojedine opozicionare i novinare. Zar da od takve podvojene a mozda podtrojene licnosti sa opasnim umom, mi obicni gradjani mozemo nesto dobro ocekivati, naravno da ne. Prema tome, beogradjani vi ste sledeci na potezu 04. marta kada trebate jednim potezom olovke da uputite ovu olos na vlasti u devedesete, gde sustinski i pripadaju, na celu sa ovim A.V.-A.V. -om na celu, skupa da Dacicem kofercicem, Vulinom-JUL-inom, Martinovic dr "prava", Slinom, Vesicem, Malim, Tabakovickom, Gojkovickom, Risticevicem i td itd ima ih poprilicno, generalka ce mnogo dugo trajati a i zatvorski kapaciteti ce morati da se prosire. Nadam se i verujem da ce se to dogoditi, mora se dogoditi 06. oktobar 2000., jer dalje necemo moci.

  4. Opet bi neko da nas svađa. Neko je rekao: "Ne Srbe na vrbe, već Srbe na Srbe". Istorja se Srbima stalno ponavlja, ali ovaj put u vidu izražene tendencije samouništenja kao nacije.

  5. Gospodine Malinoviću, ok je Ivanović bio u zatvoru osim porodice, njegovih saradnika i Vlade Republike Srbije nikog iz opozicije nije bilo nigde da konkretno pomogne. Jedino ste bili aktivni u napadu na Predsednika Srbije i članove Vlade.

  6. voleo bi da mi general kaze da li stvarno misli da marko djuric bilo sta radi i govori a da nije dobio uputsvo i nalog odozgo

  7. U subotu ce covek bez obraza I casti da oda pocast u Kosovskoj Mitrovici coveku koga je dok je bio ziv pljuvao kolko je mogo , a sad kad nije medju zivima ,sad mu je dobar .SRAMITA….

  8. Generale, građani Srbije, mali Marko je isti onaj, tetka-Mirin, Slobin, Vojin, Acin, Vulinov, Ivicin, … Eh, što on ne skuplja gajbice već pravi šarene vožiće da bi ih Aca zaustavljao u Raškoj, nije minus da bi mali prestao da se tako igra. Naprotiv. Aca će mu, za naše pare naravno, kupiti daljinac, Migove, rakete… Hemijske i penkala u ruke 4. marta, da ih precrtamo, da više ne budu važeći.

  9. Njega treba ispitati zbog podstrekivanja na ubistvo!!! Kao i ostalu Vucicevu kamarilu!!!

  10. Vučića je odao rečnik!-Govorio je o otkrivanju počinioca tačno onako, kao u slučaju Savamale!-Samo Zapad može da ga smeni;pozvati sve zapadne institucije!-Pretpostavljam da će pobeći u Belorusiju,teren je odavno trasiran i za sve njegove klimoglavce/ćutologe!

  11. Госп. генерале, од вас се очекује боља анализа. И ми обични људи видимо да је овај дечко, Ђурић, обични посилни и потрчко. Зна се ко доноси одлуке о поставља овакве.

  12. Marko Đurić je običan pozer. Mnogo glume, ništa rezultata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.