Malović: Lepo je da se vidi odakle vetar duva i čiji je Belivuk izvršilac

Šefica informativne službe SNS reagovala na navode iz iskaza vođe kriminalne grupe o vezama sa vrhom srpske vlasti i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem

Ostavite komentar


  1. Tako je „gospođo“ Malović, lepo je videti da je Belivuk Izvršilac volje braće Vučić.

  2. Da, lepo je da se sad vidi zasto sva ova predstava sa jezivim detaljima iz istrage. Pripremalo se za ovaj trenutak

  3. Lepo je da se vidi!?? Pa pošto smo se „navikli“ na „jezive“ snimke, onda je krajnje vreme da vidimo i dva minuta sa naplatne rampe!!!

  4. Zašto bi Belivuk optužio AV-a i SNS po nalogu opozicije kad se suočava sa veoma dugom zatvorskom kaznom? Da laže bilo bi mu korisnije da optuži opoziciju i dobije naklonost svemoćnog SNS-a. Ženo, vređaš nam razum!

  5. Vladanka, nemojte više, sve vam verujemo … i da patuljci postoje …

  6. Gospodžo, cela Srbija zna čiji je Belivuk bio drug i saradnik. Demonstranti su to videli dbojim očima. Jedino vi nešto niste sigurni.

  7. Ova će postati moj omiljeni lik.
    U mnoštvu Vučućevih likova teško se odlučiti.
    Mrtva trka.

  8. Otkud sad da ministar policije izigrava advokata Aleksandru Vučić. Gde je tu država ovde su osuđujivalo ili oslobađli novinari, a sad im se priključili i ministri. Jadna država još jadniji narod.

  9. Sns-ovci su gomila zaglavljenih u adolescenskom dobu,zaostala u razvoju i sa problemima u licnost,svi po ugledu na sefa,bas se lepo indukuju,daleko ce da doguraju,cak do Zabele.

  10. Šta je tu čudno? Političari su inače profesionslni kriminalci. To rade na profesionalan način. Osnuju stranku, dodju na vlast, a zatim menjaju zakone kako bi pokrili svoje ili nečije kriminalne radnje. Kradu u skladu sa zakonom! Policija je u njihovoj službi i hapsi samo amatere koji im se mešaju u posao. Belivuk je samo podizvodjač,ali očigledno amater, kada je sve ovo došlo do javnosti.

    Greška je u našim očekivanjima da će zli „ljudi“ sa zlim namerama uraditi nešto dobro za sve nas! U ostalom liberslni kapitalizam je zapravo kriminogena organizacija društva. Najveće zveri, neljudi i najveći otpanici društva isplivaju i dokopaju se državnog kormila. Nek nam je samo Bog u pomoći!

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 8

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.