Malović: Lepo je da se vidi odakle vetar duva i čiji je Belivuk izvršilac 1Vladanka Malović Foto: Miroslav Dragojević

„Lepo je da se vidi odakle vetar duva i čiji je Belivuk bio izvršilac“, napisala je Vladanka Malović, šefica informativne službe Srpske napredne stranke i članica Predsedništva SNS reagujući na navode iz iskaza Veljka Belivuka, uhapšenog šefa kriminalne grupe o tome da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tražio „razne usluge“.

Belivuk, poznatiji kao „Velja nevolja“ je pre dve nedelje na saslušanju u tužilaštvu, pod optužbama za više brutalnih likvidacija, progovorio o vezama huligansko-kriminalne grupe „Principi“ koju je predvodio a koja je radila u okviru crnogorskog kavačkog klana, sa vrhom srpske vlasti, kako je preneo Krik na osnovu transkripta saslušanja.

Iz vrha vlasti na ove navode među prvima je reagovala Vladanka Malović i to na ličnom instagram profilu, deleći tekst Krika sa svojim komentarom.

„Kada dobiješ ceduljicu od stvarnih zaštitnika koga da predstaviš kao saradnika, a koga kao protivnika, pa ga trapavo izvedeš, prilično je žalosno. Ali, lepo je da se vidi ponovo odakle vetar duva i čiji je Belivuk bio izvršilac“, napisala je Malović na Instagramu.

Ona je u nastavku insinuirala da iza svega stoji opozicija odnosno „ovi koji su planirali da postanu gospodari Srbije“, ali da Belivuku ne treba verovati.

„P.S. Ovi što su planirali da postanu gospodari Srbije još jednom su pokazali da su mnogo bahati i bolesni, ali i veoma glupi. Možda bi neko i poverovao u vašu režiju da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa onolikim monstruoznim ubistvima“, napisala je Malović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari