Malović: Obradoviću, tvoju decu niko ne pominje

Ponovo rasprava šefice Informativne službe SNS i lidera Dveri na Tviteru

Ostavite komentar


  1. Mda, njegova deca su mala a i da nisu sigurno se nebi družila sa razbojnicima i bitangama.

    1. Gospodjo recnik vam je veoma skucen.Kad neko ima 23 god nije dete a i sam predsednik prica da mu sin radi i da zaradjuje 500 evra znaci taj mali bi trebao da zna sa kim ce da se druzi .Sto svi vi branite Danila neka se on sam brani.

    2. Tacno. Los je roditelj, svaki onaj koji cak i svoju decu mesa u svoje prljave poslove. Pa se posle cudi sto mu prete, i povlace mu decu po novinama.
      Za Danilove terevenke sa kavcanima kriv je sam Aleksandar Vucic. Sta ce njegov brat Andrej medju sivim kardinalima vlasti? Sta ce njegov sin medju dilerima droge. Da li se tako predsednikuje Republikom. Il si Predsednik, il si diler.
      Ovako, kako se sad vlada u Srbiji, klasican je model vladavine tipican za POSTGLADIO DRUSTVA, gde je CIA vec razbila DRZAVU, i sada je razgradjuje do poslednje monade. Naravno uz pomoc paravojnih formacija, koje su u odsustvu veceg ratnog sukoba moguce javno da funkcionisu jos samo posredstvom navijackih grupa. Ko god je polozio jedan ispit na nekom drustvenom drzavnom fakultetu zna to, a kamoli oni koji su fakultete zavrsili. Aleksandar Vucic se predstavlja kao najbolji diplomac Pravnog fakulteta. Dakle bio je svestan dela koje cine, i on je znao sta tacno rade “NAVIJACI“, kao i njegov sin Danilo sa njima. Zato nema potrebe da nam se zali sto mu napadaju decu, ili brata, porodicu. Sam je kriv jer ih je u to blato licno gurnuo.Iz kojih razloga najbolje zna on sam, ali ovako sa distance se cini da je to bilo iz koristoljublja.

  2. Obradovic i njegova stranka mi nisu interesantni niti bi ih glasao ali ovakva nekultura od predstavnice vladajuce stranke je neprihvatljiva. Tako politicar neodgovara a seoska djilkoshka. Znaci nemaju drugih argumenata da odgovore. Sta zna dete sta je mafija,bilo bi pametnije da je napisala. Da ide na fudbalsko prvenstvo nije mali,znaci.

  3. Danilo je možda sin Vučića ali nije dete !!!
    Ako se neko bavi sumnjivim poslovima kakve veze ima čiji je sin.

  4. Interesantna koncept, kada Vucica mladjeg vide sa nekim, kriv je, a Tomica Zoric kao satro izdaje stan ljudima koje bi trebao da istrazujem. Ma odlicno je prosao, da smo neka zemlja sad bi vukao bukagije, a ne bio svedok saradnik sto sada verovatno jeste.

  5. Nije daleko dan kada ce ova nevaspitana i bahata osoba morati da odgovara za sve nase muke i nedace.
    Naravno i njen Mentor i citava SNS bratija.
    Kakva nedostojna osoba.

    1. Pa i Zorić je nečije dete, ako bi on vukao bukagije pretpostavljam da to očekujete i za ovo prvo dete jer ste pravdoljubivi. Vaša je krilatica izgleda Ni po babu ni po stricu( i njihovoj deci )već samo po ostalima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.