Nemački ambasador: Bez vraćanja imovine manastiru Dečani nema članstva Kosova u SE

Ostavite komentar


  1. Nemački ambasador: Bez vraćanja imovine manastiru Dečani nema članstva Kosova u SE
    Komentar: Nemački ambasador ukazuje na cinjenicu: :imovine manastira Dečani nema nikakvu drugaciju tretman od imovine bilo kog subjekta Drzave Kosovo…Imovina manastira nije deo drzave Srbije na teritoriju kosova…članstvo Kosova u SE ne moze se ugroziti zaradi tendencije Srbije da Srbizuje imovinu manastira

  2. koja 24 hektara.cela metohija je ekselencijo manastirska zemlja,a to je mnogo veca povrsina o kojoj pricate.samo podela o kojoj je pisao dobrica cosic je pravedno resenje.niko iz srbije nece priznati kosovo.to sto vi trazite resenje,za koje niste nadlezni ,samo gubite vreme.covek pripada zemlji a ne zemlja coveku.a vi otimate tudu zemlju,i dajete drugome.sta ako vam rusi otmu istocnu nemacku koju ste prevarom vratili. to je ruski ratni plen.hocete li u rat sa rusima. ne stidite se, sto je 19zemalja kao varvari napalo srbiju da otmete kosovo. nemacka je sa srbijom ratovala 3puta u proslom veku.da srbi nisu tvrdoglavi ,a nemci jaki na balkanu rata nikad ne bi bilo.jos ste postavili vazale,lopove i kriminalce da vladaju srbijom,da bi je opljackali a gradane ponizili.zar ne razmisljate da platite ratnu stetu iz 1999god. srbiji od 1200 milijardi evra.izvrsili ste i vrsite zlocin,nek vas stigne kazna svevisnjeg,jer srbi ne kaznjavaju vec pamte,i nikad vam oprostiti nece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.