Ključna igra za Vučića je kako da očuva Nestorovićev imidž: Šta je rešenje za Beograd, manjinska vlada, preletači ili novi izbori?

Ostavite komentar


  1. Koji ugled? Oa sam sebe je srizao jad je oricao o sopu gu u Italiji a pisle o vanzemaljcima sa plavim ocima i drugim glupistuma.I ne sumnjam da nece prihvatiti ponudu SNS jer pare su cudo a bogami i vlast jer izbegla mu je kad se Kisicka umesala u rad kriznog centra

  2. Да не буде забуне: Несторовић је јасно рекао да неће са листом која је издајничка и која је против Русије а власник јој је Ђилас. Није рекао да неће са напредњацима већ да ће размотрити шта ко прича и ради наредних дана до конституисања скупштине града Београда.

  3. Nestorovic moze samo vise glasova da dobije ako se izbori ponove, mnogi nisu znali da se kandidivao… Moj glas dadoh Jeremicu, ako se ponove idu za Nestorovica!

  4. Baš se pita Nestorović. Namestili ga kao Džajića. Ako Vučiću bude odgovaralo da ponovi izbore u Bgd biće kao nije hteo Nestorović. Mnogo naivno, bar njega znamo . Nije malo 30 godina.

  5. Predlog sefa sekte za nove izbore, kao jedno od resenja, su samo da umanji proteste zbog kradje

  6. Kako nam ne(prijatelji) rade o glavi vec godinama,sve je unisteno i uzurpirano a mi se kao borimo za neki pravdu,evo vec 30 godina ne mrdamo sa mesta.Dno nemamo,ono je probijeno i sada putujemo ka vecnosti…

  7. Mada gotovo sigurno nećemo gledati taj film, bilo bi zanimljivo videti situaciju, da krene mig iz SNS-a, pa njihovi tabloidi počnu da napadaju ove iz „MI“, kakav bi se prljav veš tu tek našao jer je ta ekipa veoma živopisna i pitoreskna.

  8. Nestorovića treba ćorkirati što širi očigledne laži, i bavi se nadrilekarstvom! I tu nema dileme!

  9. Ne prilazi nikom inace si izdao 180000 glasaca pamet glavu

  10. Zar ima nekog ko veruje da Nestororovic nije Vucicev projekat.Covek do juce nije znao da ide na izbore…Sve su ovo marufetluci i zavrzlame Vucica da zavara narod sve do predaje Kosova na tacnu…A posle tutanj….

  11. Najveći krivac za ovu izbornu katastrofu je opozicija koja je opet prihvatila da izađe na izbore pod Vučićevim uslovima. Umesto da se proglasi bojkot odmah pošto je bilo jasno da će Vučić voditi kampanju u ime SNS, da je opozicionim strankama i dalje blokiran pristup televizijama sa nacionalnom frekvencijom sve opozicione stranke nastavile su kampanju uzdajući se pre svega u društvene mreže. Nisam teoretičar zavere ali sam sve više ubeđen da ima istine da je sve ovo dogovor SNS i najveće opozicione koalicije uz mešanje stranaca, a da su ovi protesti samo farsa i predstava za narod.

  12. Др Несторовић неће у коалицију ни са СНС-ом ни са „Србијом против насиља“ јер и једни и други мисле да је Земља округла.

  13. MI-glas iz naroda je nova energija,nešto sasvim drugo od svega što smo imali do sada u politici.Njihovo,tj.vreme svih nas tek dolazi.Strpljenje,smeši nam se bolje vreme!!!

  14. Ja mislim da ne treba nista da radimo.
    Narod koji je glasao za Nestorovica i ne zasluzuje nista bolje od tog prevaranta i manipulatora.

  15. Opozicija mi se gadi a od SNS-a mi se povraća. Ako se izbori ponove ladno ću da glasam za Nestorovića.

  16. Za doktora Nestorovića nisam čuo prvi put kad se pojavila korona. Već ranije sam čitao zahvalnice roditelja, kojima je doktor izlečio i spasao decu. Kad je počela korona, doktor je bio u svim medijima, pa sam slušajući ga, shvatio da je, ne samo odličan lekar, već i dobar čovek, koji ne samo da uspešno leči ljude, već da je njegovo znanje mnogo šire i ne samo u medicini. Zbog toga me je frapirao njegov ulazak u političke vode i to na ovakav način. Nikad mi neće biti jasno, šta je trebalo ovakvom ČOVEKU, da se ovoliko spusti, zapravo padne. Imao je zasluženo poštovanje mnogih ljudi, koji su cenili njegovo znanje i humanost. Ovakav salto mortale nisam mogao ni u snu da zamislim. Da li mu je slava udarila u glavu ili šta drugo, tek smatram da je grdno pogrešio, a rezultate takvog veleobrta osetiće i sam, nadam se. Na kraju, samo bih ga zamolio, da zaboravi Teslu i Novaka, nije dostojan ni da ih spomene.

  17. Ovo je zadnji put da sam glasao ! AV je presao igricu po ko zna koji put . Treba da vlada dok je ziv. A narod treba da cuti i da crkava, ionako nas je sve manje i manje..

  18. Sve je projekat SNS osim Srbija protiv nasilja a oni su projekat srpskih neprijatelja,vi što komentarišete malo mućnite glavom,praznoglavi nemaju sa čime da mučnu takvih je sve više

  19. Ma i nestorovic ce na kraju ispasti picka kupice ih ovaj sve,velike pare ce se dati,jebiga to je srbija

  20. A stavi sa onim floskulama to je lokalna vlast tu moze svako sa svakim itd….. Sve je matematika lako je i jednostavno

  21. Ako ima pameti, ovoga šanera bi prvo trebali da pročitaju oni koji su se (koje su) skupili oko njega. Ako i oni nisu iz istog šinjela, a izgleda da jesu. Na delu je totalna kontrola tzv. opozicije, još od prvog dana. Tako da su svaki izbori farsa, a ovo je već prešlo u otvorenu sprdačinu sa narodom. Samo, ako narod progleda, biće belaja. To već bivalo u Srbalja.

  22. Veliki brat (gazda naš jedini i neprikosnoveni) bira nama i tzv. vlast i tzv. opoziciju, koju drži u jednoj kutiji, u koju može da se uđe samo sa njegovim potpisom i pečatom. Zato su svaki tzv. izbori samo jedna farsa i zaluđivanje naroda, da on tu kao nešto „bira“., između „vlasti“ i „opozicije“. Zato posle svakih izbora, posle gorih, dolaze još gori. Ako uskoro ne progledamo, spasa nam nema.

  23. Zaboga, zar se ljudi ne sećaju da je Vučić najavio osnivanje širokog narodnog pokreta, mislim još u martu. E taj pokret je MI- glas iz naroda. Izguglajte šta o tome piše i kada kada su se, po Nestorovićevim rečima, oni okupili. Uporedite podatke i ideju i sve će vam niti jasno. MI treba da mu saluva leđa kad mu istekne mandat, a za uzvrat da oni uzmu vlast!!!

  24. Kada je rekao Nestorovic da nece sa vama krenulo je pljuvanje . Dobri ste . Kao da vas je informer skolovao , samo ste na drugoj strani od njega , ali isto smece .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.