Manojlović (DS): Sudbina Milorada Đokovića iz Peći je sudbina naših ljudi na Kosovu i Metohiji

Ostavite komentar

  1. Bravo za DS i zauzimanje te stranke za sudbinu Milorada Đokovića. To je pre svega obaveza SNS_a, koji je , preko Srpske liste, koalicioni partner u vladi Kosova, pa treba stvarno, a ne samo verbalno, da štiti naše ljude na Kosovu.

  2. Cemu panika.ako nije cinio nista lose u smislu optuznice lako ce se odbraniti i naplatiti vreme u pritvoru a ako je cinio ono sto mu se stavlja na teret onda i treba da odgovara pa da mi je rod rodjeni.tacka

  3. A otkud autorka ovog teksta toliko sigurna, i to apsolutna da osumnjičeni nije učinio krivično delo,kada na Kosovu 1998 – 1999 obijeno na hiljade civilila, i to neretko od komšija srpske nacionalnosti.Po kojoj osnovi svaki osumnječeni srbin žrtva politike i šikarenja albanaca, čemu to vodi?

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.