Marija Zaharova: Zapad pokušava da majdanizuje proteste u Beogradu i očajno rešava situaciju na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Ova bi htela samo Rat na Balkanu zbog sopstvenih interesa, pa neide im dobru u spasavanju Ukraine. Ne Hvala mi na Balkanu se tucemo ali se i Volimo ali glupi nismo. Baklan je Evropa.

  2. Nedelju dana nakon vanrednih izbora za Skupštinu Republike Srbije, pod izgovorom da se desila navodna prevara, pokušano je da se ‘majdanizuju’ ulični protesti u Beogradu“, rekla je ona na konferenciji za štampu.

    Zaharova smatra da su u ulozi podstrekača, „prema ustaljenoj praksi“, bili takozvani aktivisti mobilisani od strane različitih struktura koje se finansiraju i kontrolišu spolja.
    Jeste tako zar se to ne vidi nikakve cete nemaju da izborima !!!
    „Korišćeni su poznati šabloni iz zapadnih priručnika koji su već više puta sprovedeni u brojnim zemljama, sa neizbežno tragičnim rezultatima“, rekla je ona i dodala da izbori nemaju sa tim nikakve veze.

  3. Smiri se. Ovo u Srbiji veze nema sa Majdanom, mada je uzrok sličan. Uostalom, mi smo kandidati za ulazak u EU, a zbog toga što nam vi od starta vučete kočnice ćete tek da platite.

  4. Рашистичка бахатост и агресија је безгранична, нас Бугаре је убрзо прозвала неонацистима, фашистима са тоталитарном влашћу (како зову и Украјинце који неће Путлера или његову марионету) само зато што смо уклонили споменик окупаторској совјетској војсци у центар Софије. Поготово нама Бугарима, комунизам нам је нанео више зла и смрти од нацизма (за вас је, колико ја знам, супротно), иако су и једно и друго велико зло и угњетавање, као и данашњи рашизам, у шта нема сумње , спречиће наше земље да се развијају, схватају и демократизују. Срећно Београду

  5. Pokret slobodnih građana Ukrajine koji su se suprotstavili uticaju Rusije na njihovu zemlju – da, razumem što Rusiji to smeta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.